FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Se-ntoarce în "haită"? Primul transfer din vară la Dinamo ar putea fi un fost căpitan al "câinilor"

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2017 09:00

Dinamo l-ar putea repatria pe Andrei Marc, propus din nou "câinilor" după ce a rămas liber la finalul experienţei la Şanliurfaspor.

A scăpat întreg după ce a jucat într-un oraş aflat la 50 de kilometri de Siria, într-o zonă de evitat conform MAE, iar acum este liber de contract şi a fost propus pentru o revenire în "haită". Andrei Marc a purtat şi banderola de căpitan al roş-albilor înainte de a se transfera vara trecută în liga a doua din Turcia, la Şanliurfaspor, iar acum fundaşul de 24 de ani este liber de contract de o lună. Fotbalistul a fost propus şi la FC Botoşani, unde "principal" este fostul său tehnician de la Ceahlăul, Costel Enache.


Au luat numai 100.000 E


"Câinii" vor analiza varianta. Oricum, Dinamo n-a avut prea mult de câştigat de pe urma transferului. Clubul a fost de acord cu plecarea lui Marc, mai ales că stoperul îşi pierduse locul de titular, şi l-a cedat pe bani puţini, doar 200.000 de euro, însă a primit doar prima tranşă, jumătate din sumă, după care "otomanii" n-au mai dat niciun semn şi n-au mai plătit nimic!

Ioan Andone nu l-a mai inclus, vara trecută, în planurile lui Dinamo - erau Mevlja şi Nedelcearu titulari -, iar Andrei a vrut să plece. Acum, ia în calcul orice variantă de a se întoarce în Liga 1.

"Plătit 4 luni şi atât"


"La Şanliurfa am jucat atât cât mi s-au dat şanse. Am fost plătit doar patru luni din contractul de zece luni cu turcii. Şi mai aveam doi ani cu ei! Eu sunt dispus la o revenire în România, Dinamo rămâne o echipă specială pentru mine. Acolo, în Turcia, am avut linişte, cel mai groaznic duşman este căldura, e deşert. În rest, n-ai ce face. Nu se simte că ar fi o zonă roşie, aproape de Siria, de conflicte, însă nici nu am ieşit, fiindcă nu aveam unde", a mărturisit Andrei pentru Gazetă. Moldoveanu e acum plecat în vacanţă la Roma. 

600.000 €este cota lui Marc conform transfermarkt.de

1 gol a marcat Andrei pentru Şanliurfaspor, în 21 de meciuri

2 golurişi un assist a strâns nemţeanul în tricoul lui Dinamo, în 44 de partide

5.000 €era salariul lui Marc la Dinamo. În divizia secundă din Turcia a câștigat de 5 ori mai mult

"Eu mi-am făcut treaba la clubul meu în Turcia, pot spune că a fost o lecţie de viaţă foarte valoroasă, cu toate că n-am fost plătit pentru toată munca. Dar aşa e în viaţă"Andrei Marc, fundaş


Cu gândul la "câini"


Andrei a rămas fan înrăit Dinamo, deși a plecat din Ștefan cel Mare de un an de zile. Dovadă stau pozele de pe pagina personală de facebook, inclusiv cele de "copertă", care sunt din perioada petrecută în alb și roșu. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  25 Iunie 2017, 13:15

1-4 cu NK Osijek si 0-1 cu Lok. Zagreb.. echipe dintr-un campionat dominat de Dinamo Zagreb, NK Rijeka si Hajduk Split.. Daca jucam cu astea 3? Iar vine playoff-ul Ligii 1 cu CFR, FCSB si Viitorul in lupta pentru titlu, iar Dinamo cu gandurile lor de a opri FCSB din lupta pentru titlu.. Gnohere vandut, Patrick Petre imprumutat, Popa impumutat, Nemec la un pas de plecare, iar ei se gandesc la titlu.. Pintilii - Teixeira - Budescu - Tanase - De Amorim - Jakolis - Alibec - Gnohere .. parca suna bine.. dar succes la coregrafii.. mai pictati doua-trei stegulete..

ares123
ares123  •  25 Iunie 2017, 12:13

Penibila echipa...

nebraska
nebraska  •  25 Iunie 2017, 12:07

Maine e ziua lui jiji,iosif,palnie si bakurin si-a luaie cravate cu *** pentru marele eveniment.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează