FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

EXCLUSIV Și-au luat brazilian, fost campion la ultima echipă » Jucătorul semnează acum contractul

FOTO: fc-sheriff.com
FOTO: fc-sheriff.com

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 09:51

CSM Poli Iași s-a înțeles cu un nou jucător, formația ieșeană transferându-l pe brazilianul Jo Santos (26 de ani).

Brazilianul a sosit marți seara la Iași, iar acum semnează contractul cu noua sa echipă.

Pe numele său complet Joalisson Santos Oliveira, acesta evoluează pe postul de mijlocaș stânga, iar ultima oară a evoluat la Șerif Tiraspol, în prima ligă din Republica Moldova, alături de care a câștigat două titluri de campion.

Conform primelor informații, se pare că ieșenii au dat lovitura, iar referințele primite despre brazilian sunt foarte bune. 

"E un jucător foarte talentat, l-am analizat foarte bine și am dorit să facă parte din echipa noastră", a declarat Flavius Stoican despre venirea brazilianului la ehcipă.

300.000 €e cota de piață a lui Jo Santos, conform transfermarkt.de

Pe lângă experiența de la Tiraspol,  Jo Santos a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Campinense, Rio Preto, Sao Bernardo, Tondela, Freamunde și Zimbru Chișiău.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10202925648180625
Eugen Qy  •  03 August 2017, 01:58
Postat de gelpri pe 02 August 2017, 13:48

Frumos le zice oltenasul asta ... "dupa plaja" . Incearca cu " de pe plaja" , prietene ! Niciodata nu-i tarziu sa inveti . Bafta multa !

Probabil stie el ceva mai rar ! l-or fi luat din spatele paljei !

gelpri
gelpri  •  02 August 2017, 13:48

Frumos le zice oltenasul asta ... "dupa plaja" . Incearca cu " de pe plaja" , prietene ! Niciodata nu-i tarziu sa inveti . Bafta multa !

risc_mix
risc_mix  •  02 August 2017, 12:56

Brazilian luat dupa plaja Copacabana.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează