FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Sigla nouă găurește bugetul! » Suma uriașă pe care o pierde Steaua în sezonul viitor!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 11:07

Steaua poate pierde campionatul după ce a avut un avans considerabil față de Tg. Mureș la începutul returului și să rateze participarea în preliminariile Ligii Campionilor.

Pe lîngă pierderea titlului, roș-albaștrii mai au o mare problemă, așa cum s-a evidențiat și în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Marca pierdută chiar însemna mulți bani: fără ea, clubul deja înregistrează pierderi importante. Jurnaliștii Gazetei au aflat că Steaua a înregistrat deja pierderi în această primăvară.

De asemenea, gruparea patronată de Gigi Becali va pierde nu mai puțin de 1,2 milioane de euro în sezonul viitor doar utilizînd Arena Națională și baza de la Buftea.

Toate detaliile despre pierderile pe care le înregistrează Steaua în fiecare lună pot fi găsite în ziarul tipărit sau pe platforma digitală a Gazetei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
989659581057970
Adrian Manolache  •  07 Mai 2015, 11:17

ce tot ii plangeti de mila lui becali *** ? dar nu e normal sa se intample asa voi ce credeti ca becali e destept , nu nu e destept e un dobitoc fara steaua nu facea el atatia bani el nu a bagat bani in steaua , clubul steaua se autofinanta asa ca mai lasati ne cu prostiile voastre ca nu suntem la fel de prosti ca voi !!! foarza steaua !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tiartclau
tiartclau  •  06 Mai 2015, 16:30

Valoarea in europa a echipelor romanesti este cunoscuta. Este rezultatul nepotismului din toate domeniile? Dupa 90 cei mai mari fotbalisti sunt fii, nepotii, rudele...iata rezultatul. Cei care intradevar aveu talent si au putut au trebuit sa bata la alte porti sau situatia financiara nu le-a permis sa continue. Si atunci ce pretentii avem? Cat despre sigla nici eu nu sunt de acord cu santajul. La fel ca si Dinamo, Rapid, Craiova, astazi Steaua fara Becali NU MAI EXISTA. Asa ca propun cumpararea locului unei noi promovate si separarea completa de nemernici. Armata, care o mai fi aia, sa-si ia desenul sa se....spele pe cap cu el. Daca orce echipa va face spectacol si va juca fotbal va avea spectatori. Acum insa Steaua este departe de ce era!

protech
protech  •  06 Mai 2015, 16:28
Postat de panion44 pe 06 Mai 2015, 12:58

in locul tau mi-ar fi rusine sa mai comentez de steaua cand echipa ta e ciuca batailor stelei de 11 meciuri...dar de unde bun simt la un suporter al ***...universul vostru se misca in jurul stelei...voi nu sunteti suporteri..voi sunteti hateri...grea viata de hater...azi tii cu o echipa maine cu alta...nu-i asa ca acum tii cu chiajana care va dat terenul in cap doar pentru faptul ca etapa viitoare joaca cu steaua...?

Tu vorbesti? Tu? Care te rogi dimineata si seara sa bata petrolul, astra , viitorul(a trecut meciul dar tot te-ai rugat) pe ASA ? O sa fii mai petrolist ca multi la meciul cu Targu Mures.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează