FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Steaua a găsit înlocuitor! Principala ţintă a lui Reghecampf este un fotbalist important din Liga 1

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 12:06

GSP.RO a anunţat în exclusivitate că Guilherme se va despărţi de Steaua în această iarnă, iar campioana a găsit deja un înlocuitor pe măsură în persoana lui Mario Camora.

Rămas doar cu Alin Toşca pe postul de fundaş stînga, Laurenţiu Reghecampf vrea neapărat un înlocuitor pe acel post.

Sursele GSP susţin că Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, este principala ţintă a Stelei.

Cele două părţi sînt în stadiul de tatonări, dar evoluţiile foarte bune pe care fundaşul le-a avut în Liga 1 îl recomandă drept o soluţie viabilă pentru venirea lui la Steaua. El a mai fost dorit și de Rădoi, astă-vară.

camora

Pentru acest post roş-albaştrii mai au şi varianta Nuno Pinto, fostul fundaș al celor de la Astra Giurgiu.

Impresarul jucătorului, Sergio Guedes, a declarat pentru GSP.RO: "Steaua este o posibilitate pentru Mario. Este căpitanul lui CFR, un jucător de top şi sîntem deschişi la propuneri. Au fost tatonări şi din Turcia, Spania şi Cipru, dar Mario vrea să rămînă în România pentru că iubeşte această ţară şi poate să fie şi internaţional pentru România. E un vis al lui".

Agentul îi reprezintă pe jucătorii portughezi de la CFR, dar şi pe Traian Marc şi Larie.

20160107024524

*Camora, în tricou alb, alături de câțiva colegi de la CFR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
nea_silica
nea_silica  •  07 Ianuarie 2016, 15:52

Becali i-ar cam vrea pe toţi. Dar chiar dacă este mic sau prea slab, Camora are şira spinării intactă, fiţi siguri! Pică şi acest transfer ca şi celelalte trâmbiţate de Gazeta Oierului.

botizann
botizann  •  07 Ianuarie 2016, 15:08

Asta nici prin cluburi nu prea joaca ... M-am intalnit de vreo 2 ori cu el , nu dansa deloc , doar bea la masa cocktail de ala de femei slab in alcool ... In rest e cat mine de inalt si slabut , desi la TV pare mai solid

plischi
plischi  •  07 Ianuarie 2016, 14:37

daca il vrem pentru romania, nu asteptati pana dupa CE din Franta, ca dupa aceea nationala romaniei se poate desfiintza!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close