FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Steaua a găsit înlocuitorul lui Cristi Tănase în Liga 1! » Decizia fotbalistului după oferta venită de la Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 19:56

Steaua s-a despărțit de Cristi Tănase, care a semnat cu Tianjin Teda, din China.

Roș-albaștrii au căutat un înlocuitor pentru mijlocaș și au vrut să-l aducă pe Hamroun, care în retur a jucat la Oțelul.

Potrivit surselor GSP, Steaua i-a făcut o ofertă mijlocașului de 26 de ani, dar acesta nu a fost de acord cu propunerea făcută.  

Imediat, fotbalistul s-a transferat în Turcia, la formația Giresunspor, din postura de jucător liber de contract.

500.000 €este cota lui Hamroun

În retur, Hamroun a fost unul dintre cei mai apreciați jucători de la Oțelul. Acesta a jucat 11 meciuri și a marcat de patru ori pentru gălățeni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
ortega
ortega  •  06 Iulie 2015, 08:51

La iarnă vine înapoi , ca rebut ...

carol_k
carol_k  •  06 Iulie 2015, 04:02

Trebuia sa-l oferteze pe Boldrin de la Chiajna.Sa vedeti ce o sa joace la Astra.

randoom_._
randoom_._  •  06 Iulie 2015, 00:48

*** tinand cont ca aproape toata liga este in insolventa,cand transferi din liga a 1,de obicei numai de la insolventi transferi. acuma este momentul sa cumperi jucatori ieftini si buni de la echipa ce au ajuns in insolventa. d***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează