FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Steaua mai dă un tun! Gigi l-a convins pe Budescu: "Vine în România să semneze contractul!". Jucătorul a plecat în cantonamentul Stelei

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 21:42

După ce i-a transferat pe Denis Alibec și pe Harlem Gnohere, Steaua se pregătește să mai dea o lovitură pe piața transferurilor! Constantin Budescu va semna mâine cu vicecampioana României după ce-a acceptat oferta pe care Gigi Becali i-a făcut-o.

Imediat după ce și-a reziliat contractul cu chinezii de la Dalian Yifan, Constantin Budescu a plecat în cantonamentul Astrei din Cipru, iar Marius Șumudică spera să-l convingă pe acesta să semneze pentru următoarele șase luni cu echipa de la Dunăre. Doar ca șansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mici.

Sursele Gazetei au dezvăluit în exclusivitate că duminică atacantul de 27 de ani își va pune semnătura pe contractul cu Steaua! "Gigi Becali a reușit să-l convingă pe Budescu să semneze cu Steaua, iar acest lucru se va întâmpla chiar mâine! Jucătorul a vorbit din nou în această seară cu cei de la echipa antrenată de Reghecampf și și-a dat acordul să vină la Steaua. Oferta pe care i-au făcut-o a fost avantajoasă, cu un salariu lunar de 20.000 de euro, plus o primă de 150.000 de euro, dacă echipa va ajunge în grupele Ligii Campionilor. Dacă Steaua se va califica în Europa League în conturile lui Budescu vor intra 50.000 de euro. Acesta va primi și 200.000 de euro la semnătură", spun sursele GSP.

Înainte ca Budescu să plece cu Astra în cantonament avea pe masă patru oferte. Una dintre primele propuneri pe care a primit-o a fost din partea liderului la zi din Serbia, Steaua Roşie Belgrad. Sumele erau atrăgătoare, cu un câştig net sigur în primul sezon de peste 500.000 de euro, plus bonusuri pentru anumite performanţe. Apoi a venit interesul unor echipe in Turcia, apoi de la Steaua și Astra.

Cifre bune în acest sezon la Astra

- 23 de meciuri
- 6 goluri marcate
- 6 pase de gol
- 6,18 media notelor GSP, de la Steaua un singur jucător are o medie mai bună, portarul Niţă, 6,23

China i-a prăbuşit cota

În urmă cu fix un an, după un tur de campionat fabulos în tricoul Astrei, dar şi după ce debutase în echipa naţională, Budescu a atins cel mai înalt nivel în privinţa cotei. Era evaluat de site-ul de specialitate, transfermarkt.de, la nu mai puţin de 3 milioane de euro. A plecat în China, unde nu s-a acomodat, aproape că n-a jucat deloc, iar în numai 6 luni a coborât la numai 1 milion de euro.

4din cele 7 goluri marcate de Astra în grupa de Europa League au fost cu aportul direct al lui Budescu, care a marcat o dată şi a oferit 3 assist-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (367)
zecs93
zecs93  •  22 Ianuarie 2017, 23:57
Postat de sadiku pe 22 Ianuarie 2017, 01:03

dupa meciul cu dinamo s-a ascuns in godin :)))))))))))))))))))) ...si a iesit acum cand au fost iar umiliti de echipa care nici nu am auzit de ea =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aia cu nume de capac de bere ?? :))))))) QARACAPAC :)))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  22 Ianuarie 2017, 23:56
Postat de sadiku pe 22 Ianuarie 2017, 00:51

ba scaunul din poza iti vine pana la oooooOOOO http://www.idunic.ro/avatar/bigdeal_ve1z3x.jpg ....daca ai 1,87 .....inseamna ca ai picioare scurte =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

are picioare de omida care face sala :)))))))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  22 Ianuarie 2017, 23:55
Postat de sadiku pe 22 Ianuarie 2017, 00:51

ba scaunul din poza iti vine pana la oooooOOOO http://www.idunic.ro/avatar/bigdeal_ve1z3x.jpg ....daca ai 1,87 .....inseamna ca ai picioare scurte =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (367)
Comentează