FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Stoican ia atitudine și se face dur: ”Știu cine ”alimentează” informațiile, dar gata cu speculațiile!”

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 17:24

Poli Iași a învins în ultima etapă acasă pe Concordia Chiajna (3-0), un adevărat balon de oxigen pentru moldoveni, la prima victorie a sezonului.

Ultimele zile au fost pline de informații dinspre gruparea din Copou, iar unele spuneau fie că Flavius Stoican ar putea ajunge la Gaz Metan Mediaș, fie că ia în calcul să meargă la CSU Craiova, atunci când se va renunța la serviciile lui Devis Mangia.

După conferința de presă incendiară de acum câteva săptămâni, în care a ieșit și a făcut acuze dure, public, chiar și împotriva unor oameni din club, tehnicianul a răbufnit astăzi.

"Qaka nu deranjează nici pisica!"

"Gata, stop cu suspiciunile! Și nu mai băgați "fitile"! Ba că merg la Mediaș, ba că mă propun la Craiova, nici una, nici alta nu e adevărată. Mai îi băgați la idei și pe alți antrenori, ori eu nu am întreprins nimic contra lor. Eu sunt mulțumit la Iași, vreau să continuu la Iași, doar Poli Iași! An și gânduri mari aici, așa că alte discuții nu-și au rostul deloc.

Cam bănuiesc eu cine alimentează aceste informații către presă, dar gata, stop, că ne batem joc de fotbal! Și chestia aia cu Qaka a fost băgată ca să ne facă rău la echipă. S-a zis, s-a scris că băiatul ar fi înjurat Steaua sau FCSB după meci.

Total neadevărat, chiar el a luat atitudine public, spunând adevărul. Kamer e un băiat super, de mare caracter, el nu deranjează nici pisica, darămite să înjure!", a comentat Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  06 Septembrie 2018, 09:04

Afara cu Selymes !

643820535754773
Irinel Petica  •  05 Septembrie 2018, 19:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează