FOTBAL  »  Superliga  »  STADION CRAIOVA

EXCLUSIV Suma impresionantă pe care Craiova ar trebui să o plătească pentru noul gazon » Avem toate detaliile tehnice

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2018 17:30

Accidentarea lui Florin Gardoș de weekendul trecut a pus capac! Oltenii au decis să schimbe gazonul de pe noul "Ion Oblemenco", principalul punct nevralgic al stadionului ce a costat aproape 60 de milioane de euro.

Mangia a criticat și el terenul după ce i s-a rupt fotbalistul în startul meciului cu Viitorul, astfel că suprafața va fi schimbată. Firma Eco Garden a îmbunătățit calitatea gazonului pentru amicalul cu Suedia (1-0), după care acesta a cedat din nou.

De schimbat, va fi schimbat, rămâne de văzut când și cum. Dacă FRF va decide ca finala Cupei României să se dispute în Bănie - cu toate că galeria juveților a solicitat public să nu se ia această hotărâre, pentru că n-ar fi corect pentru adversarii din ultimul act! -, atunci rulourile de iarbă vor fi puse după data de 27 mai. Dacă Federația anunță că evenimentul nu se va organiza în Oltenia, atunci gazonul se schimbă după meciul cu FCSB, de pe 14 mai.

Oficialitățile locale au făcut presiune asupra companiei care a pus gazonul ca acesta să fie schimbat de la începutul primăverii. Este în garanție, însă doar cel complet natural.

Dacă se va ajunge la concluzia că trebuie pus unul ranforsat sintetic, de ultimă generație, 30 la sută sintetic, 70 la sută natural, atunci va costa în jur de 400.000 de euro. Acest tip de gazon ar fi garantat pentru 15 ani, conform informațiilor furnizate de firma care se ocupă de așa ceva.

15 lei costă cel mai ieftin bilet la peluze la meciul cu FCSB, 30 de lei la tribuna II, 40 de lei la tribuna I și 100 de lei la VIP

30.983 de locurie capacitatea stadionului " Ion Oblemenco"

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dansy
dansy  •  04 Mai 2018, 07:59

Eduart Apostol esti un dezinformator.Numai o mica parte a galeriei a sustinut nejucarea finalei de cupa pe Ion Oblemenco.

prazburg1948
prazburg1948  •  03 Mai 2018, 21:50
Postat de jack_the_stripper pe 02 Mai 2018, 19:25

Tu vorbești de prostie? Mă faci să râd... Poate faci un efort să scrii și ceva coerent. Sau inițiază un dialog elevat cu Hopservatorul_federal. Sau chiar cu nea Marcel. Digital. Că am înțeles că așa-i la olteni...

Comentariul tau imi dovedeste cat de prost esti. Gata, ai trecut pe primu' loc. Cum iti permiti sa imi spui mie sa scriu ceva coerent, tu ai vazut ce propozitii scrii? Ai facut limba romana cu femeia de servici asa-i?

suporterucv
suporterucv  •  03 Mai 2018, 17:24
Postat de Cristian Gutui pe 03 Mai 2018, 09:31

Pai la NA se plateste chirien indiferent de cati spectatori vin... la Craiova primaria a dat in folosinta stadionul exclusiv echipei de fotbal doar pt. un procent din vanzari bilete... deci este total diferit...

Hmm...exact, este diferit si MULT MAI BINE !! Pentru edificare, ia citeste art ”stadionul din care castiga doar unii...” aparut in gsp daca nu ma insel, prin vara trecuta, scris de Tolontan, sa vezi ce ”castiguri” mari are Primaria Gen !!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează