FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Șumudică nu a mai suportat și i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali: "N-aș fi vrut să am această ieșire, dar nu mai rezist!"

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 10:26

Mariuș Șumudică este foarte contrariat de faptul că patronul Stelei a vorbit despre transferul lui Felipe Teixeira la Steaua și a răspuns declarațiilor făcute de Gigi Becali, legate de această mutare (detalii AICI). 

"Nu suntem satelitul Stelei, ca această echipă să vorbească și să ia pe oricine, oricând, de la formația mea. Nu este normală atitudinea patronului roș-albaștrilor, să discute despre tratativele și despre transferul lui Teixeira.

El este jucător sub contract cu Astra, însă o poate face cel mult când intră în ultimele șase luni de contract. N-aș fi vrut să am eu această ieșire, că sunt antrenor, dar nu mai rezist și trebuie să ia cineva atiudine. Vreau să ajungem în play-off și pentru asta ne trebuie liniște, iar adversarii să nu ne mai contacteze jucătorii", a spus Marius Șumudică pentru GSP.RO.

Enache, Boldrin, De Amorim, Alibec sunt jucătorii transferați de Steaua de la Astra, în acest an.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (50)
1116623495052975
Lakatos Gheorghe-elemen  •  28 Octombrie 2016, 20:51

Tipic pentru cioban ,dupa arbitri jucatorii echelor adverse,fortza fetele ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  28 Octombrie 2016, 18:44

Baragladina asta declara ritos că dacă vreun jucător de la Astra ajunge la Steaua, îşi dă demisia. Acum aproape toţi jucătorii buni de la Astra au fost luaţi la Steaua şi ăsta tot nu şi-a dat demisia. Texeira va merge le Steaua pentru că astra nu mai poate să-i plătească salariul !

1780472272208204
Calin Iosif  •  28 Octombrie 2016, 17:45
Postat de Gica Matei pe 28 Octombrie 2016, 16:53

Trebuie facut ceva pentru oprirea impostorului de becali. Se prevaleaza de faptul ca nu are nici o functie oficiala la creatura ciudata fcsb si incalca toate regulamentele. De bun-simt, oricum nu a auzit, la stana la care a crescut. Cred ca ar trebui mers pana la excluderea din competitie a echipei in cauza. Ca sa vedeti tupeu si nesimtire la cioban: Astra sa plateasca om suma de bani pentru trecerea lui Teixeira la fcsb. Umileste si jigneste pe toata lumea si se pretinde credincios. PS. Nu sunt un fan al lui Sumudica, sunt un suporter al echipei Steaua. Dar ma bucur ca antrenorul Astrei ia atitudine fata de comportamentul ciobanului. IN TOTALA CONTRADICTIE CU COMPORTAMENTUL SLUGARNIC AL REDACTORILOR POSTULUI DIGI SPORT.

Ai spus singur, nu are nicio functie oficiala.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează