FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

EXCLUSIV Șumudică, război total cu Steaua: "Clubul ăsta este FCSB și tinde să devină Astra 2" » Atac la adresa unui oficial stelist

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 17:49

După ce a afirmat ironic că s-ar duce să antreneze Steaua de două ori pe săptămână, Marius Șumudică a subliniat pentru GSP.RO că totul a fost o glumă și i-a oferit replica lui Helmuth Duckadam.

"Eu am zis în spirit de glumă că aș antrena-o pe Steaua. Clubul actual oricum nu mai e Steaua, e FCSB și tinde să devină Astra 2, la câți jucători a luat de la noi. D-aia am făcut o glumă. Pe Steaua n-aș antrena-o nici pentru 500.000 de euro plătiți pe loc! Dar la acest FCSB de azi poate că aș lucra", a declarat antrenorul campioanei.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a ținut să îi de replica lui Marius Șumudică, după declarațiile ironice ale acestuia, însă tehnicianul Astrei a revenit cu un răspuns.  

"Sunt surprins că mi-a răspuns domnul Duckadam, nu cineva din club. Duckadam n-are voie să-și dea cu părerea nici măcar despre portarii de la FCSB, pentru că i-a interzis, și ca să comenteze și el totuși ceva își dă cu părerea despre mine", a adăugat Șumudică.

"Dacă Reghecampf nu poate, mă duc eu de două ori pe săptămână să-i antrenez. Poate îi ajută în vreun fel" Marius Șumudică

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
supereduardo10
supereduardo10  •  23 Noiembrie 2016, 11:15

Shumi e fenomenal intarata dracii sa le mearga bine :)) Mare antrenor mare figura :))

427951077389201
Mihai Tanase  •  23 Noiembrie 2016, 07:58

Daca nu era FCSB sau Astra 2 cum zice el , era de mult si fara bani , si fara echipa si fara servici .

corectu
corectu  •  23 Noiembrie 2016, 07:55

Sumi se baga prea mult in seama.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează