FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

EXCLUSIV Superechipa care renaște în Liga 1 » Investiții de Champions League: "Vor fi 3-4 oameni, iar eu voi sta în umbră! Am vorbit și cu persoane din străinătate"

Articol de , - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 10:26

Marian Băgăcean, 43 de ani, a cumpărat 62% din acțiunile clubului CFR Cluj și are planuri mari cu echipa ardeleană.

Omul de afaceri a acordat un interviu de 3 pagini pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor și a vorbit despre planurile pe care le are cu CFR. Băgăcean a spus că de la vară vrea să aducă 3-4 oameni în conducerea clubului, chiar și din străinătate, pentru a face o echipă puternică.

"Am vorbit deja cu antrenorul Miriuţă, cu preşedintele Iuliu Mureşan. Cel puţin până la finalul sezonului vor rămâne, nu se pune problema unor schimbări. Am discutat însă cu mai multe nume mari din fotbalul românesc şi internaţional şi vom face o echipă managerială puternică, cu specialişti care vor aduce un plus de valoare. Va fi o echipă mică, de 3-4 oameni, pentru că dacă ar fi prea numeroasă s-ar disipa informaţia.

Criteriul, pentru fiecare, va fi performanţa. Echipa se va ocupa de club, eu voi rămâne în umbră. Şi mă voi implica doar în problemele financiare sau în cele legate de obiectivele de performanţă", a spus Băgăcean în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul integral cu Marian Băgăcean poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală și puteți afla ce  ce se întâmplă cu Arpad Paszkany, despre ieșirea din insolvență și despre meciul cu Steaua.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Reghe nu e Șumudică! Cifrele șocante care îl "distrug" pe antrenorul Stelei

√ EXCLUSIV Gigi Becali se bagă din nou peste Reghe! Dă afară unul dintre oamenii de bază

√ Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2017, 09:14
Postat de jack_the_stripper pe 08 Februarie 2017, 10:47

Dupa promisiuni de astea, e clar ca va aplica metoda Paszkany - cotizare puternica la partid. Numai ca PDL a cam disparut...

Boc-PDL e contra CFR .A fost ,este si va fi. Arena Cluj e inchisa CFR-ului.In schimb e deschisa lui U Cluj ( nu mi-e ciuda ,parol!),echipa sponsorizata de catre Primaria Cluj. Voi bucurestenii stelisti in special ,nu toti ,doar *fanii* fanatici nu recunoasteti sportivi cand altii sunt mai buni ca voi.Sigur e un aranjament CFR-fura (o porecla mizerabila etc).Cine a fost prins cu valiza doldora de dolari Paskany sau Becali.Asa ca ,parerea mea e sa mai taceti si sa va vedeti de treaba. M-as bucura sincer sa aveti pace intre voi.Si mai multa bunatate!.

ray51
ray51  •  09 Februarie 2017, 09:07

Haideti! Va asteptam. Tot ce poate fi in interesul fotbalului de calitate merita aplaudat.

valiza.epo
valiza.epo  •  08 Februarie 2017, 20:48
Postat de turbozero pe 08 Februarie 2017, 15:17

partkany nu are destui bani sa plateasca datoriile, singura sansa e sa iasa ilegal din insolventa si sa prinda grupele uefa league asta urmareste de fapt

***, vezi tu de falimentarii tai, HU Cluj!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează