FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Supertransfer! Ce afacere a făcut Pandurii! » Gorjenii l-au achiziţionat pe Dan Nistor

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2015 14:28

Mijlocașul Dan Nistor, care și-a reziliat contractul cu formația franceză Evian, a semnat o înțelegere cu Pandurii valabilă două sezoane.

Dan Nistor, 27 de ani, a decis să continue la Pandurii, echipă la care a jucat sezonul trecut sub formă de împrumut.

Mijlocașul a fost convins să semneze cu formația gorjeană de antrenorul Edward Iordănescu, cel sub comanda căruia a evoluat în retur.

1.200.000 €este cota lui Nistor

În iulie 2013, Evian a plătit 800.000 de euro pentru Nistor, care nu a reușit să se impună în echipa franceză. Din ianuarie 2014, mijlocașul a fost împrumutat la Pandurii.

În sezonul trecut, Nistor a marcat de două ori în 38 de meciuri jucate la Pandurii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mal.
mal.  •  10 Iulie 2015, 19:52

Dacă a marcat de doua ori in 38 de meciuri (aproape cât un portar ofensiv), dacă nu a făcut fata la o echipa retrogradabilă in Franța, dacă nu a înțeles nimic din viața (vezi declarația in care spunea ca Rucărul ii datorează enorm), dacă e prossst de zdrangane... atunci sigur Pandurii au făcut o afacere (personal cred ca foarte proasta). Alt *** cu aere...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  10 Iulie 2015, 17:10

"Supertransfer! Ce afacere a făcut Pandurii! » Gorjenii l-au achiziţionat pe Dan Nistor" - Acesta este titlu scris de presa dintr-o tara care inca mai viseaza la UE, dar care nu este decat presul de la poarta UE.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Iulie 2015, 16:41

PENTRU ROMANIA E FOARTE BUN SI ERA LIBER DE CO NTRACT,DAR DE ,CA SA FACI CU UN INCULT CA GIGI BECALI !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează