FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Surprizele lui Borcea: cu cine vrea să revină în conducerea lui Dinamo » "Sunt două variante"

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2018 09:00

Fostul și posibilul viitor șef al clubului ar urma să aducă și trei oameni de afaceri din Italia ca să investească. 

Apar tot mai multe detalii despre o posibilă revenire a lui Cristi Borcea în Ștefan cel Mare. Fostul conducător e așteptat înapoi la Dinamo după ce va fi eliberat, lucru care s-ar putea întâmpla în această primăvară, după 4 ani de detenție în "Dosarul Transferurilor".

Sunt două variante, susțin sursele Gazetei. Ori Borcea să fie implicat direct, dar în niciun caz mai devreme de finele anului 2018, ori să fie implicat prin fiul său cel mare, Patrick, ceea ce GSP anunța din octombrie anul trecut.

Surpriza ar reprezenta-o faptul că Borcea ar aduce investitori străini!

"E vorba să vină cu trei italieni, așa se vorbește. Probabil, Ioan Becali a intermediat discuțiile cu italienii, de aceea apăruse informația că și fostul impresar s-ar întoarce la Dinamo. În tot cazul este exclusă varianta ca alături de el, de ei, să se întoarcă și Nicolae Badea!", au comentat sursele ziarului.

Astfel, varianta expusă ieri de Gigi Becali la Pro X poate fi doar pe jumătate adevărată: "Prima dată, Borcea mi-a zis că nu revine. După aceea a văzut sondajul din ziar și a decis să se întoarcă la Dinamo. Mi-a spus să zic că va reveni. O să fie cinci acționari: el, Negoiță, Badea și alți doi! N-a vrut să-mi spună cine sunt ceilalți doi. Știu doar că sunt foarte potenți financiar. Eu vreau să vină și să fie potenți. Vreau să mă bat cu toți cinci. Ca să-i înving pe toți". 

 
Ești sigur că îl mai vrei pe Borcea înapoi la Dinamo?

Ești sigur că îl mai vrei pe Borcea înapoi la Dinamo? Uită-te la clipul ăsta. Ai grijă ce îți dorești!

Posted by Gazeta Sporturilor on 31 Ianuarie 2018

"Finul Borcea a plâns de bucurie când a văzut un sondaj în care a fost votat de 18.000 de oameni care îl vor la Dinamo. O să intre în fotbal când iese din pușcărie, vine pentru a se lupta cu mine. Vine el cu alți doi, dar el va comanda"Gigi Becali, săptămâna trecută

12trofee a câștigat Borcea din postura de conducător la Dinamo în perioada 1998-2012: 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe ale României

66 la sutădintre microbiști, 17.000 din 26.000, au votat pe site-ul GSP.ro ca Borcea să revină la Dinamo

2007e anul în care Dinamo a câștigat ultimul trofeu de campioană

Derby-ul pe Național Arena
Dacă în prima etapă de acasă în 2018 vor evolua în Ștefan cel Mare contra Craiovei, în vederea Derby-ului de România dinamoviștii au decis să joace pe cel mai mare stadion al țării. Cu toate că se luase în calcul ca partida să se dispute pe Dinamo! Derby-ul de pe 18 februarie, de la ora 20:45, se va desfășura pe Național Arena și-au fost puse în vânzare biletele pe platforma online cu care colaborează clubul. Tichetele costă între 10 și 100 de lei la tribune. 

Cine vrea Dinamo în play-off
CFR Cluj a învins în două rânduri pe Dinamo în sezonul de toamnă, dar ar avea nevoie de sprijinul roș-albilor în play-off. Președintele ardelenilor, Iuliu Mureșan, a recunoscut la Pro X: "Eu îmi doresc Dinamo în play-off, este o echipă care aduce spectatori și asta e important. Cu Dinamo am avut meciuri frumoase, e o formație mai interesantă decât altele. Și Steaua a avut meciuri frumoase. În derby-ul dintre ele, Dinamo o poate încurca pe Steaua și atunci când clasamentul nu ar sugera că se poate". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
mosvasile
mosvasile  •  02 Februarie 2018, 19:47

Aoleo!Daca e vorba de ***Doamne fereste!D-alde Massone si d-alde Zambon?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

277418642792763
Nelu Manole  •  02 Februarie 2018, 18:41

de ce oare crede muresan ca-i avantajeaza dinamo in play-off cum ii incurca pe steaua nu poate sa-i incurce si pe ei ori stie el ce stie deja s-au facut aranjamentele viitorul trebuie sa le dea puncte ca i-a batut in ultima etapa anul trecut astra ca deobicei este contra stelei acum depinde si de arbitri

romeverest
romeverest  •  02 Februarie 2018, 17:17

“Idiotul natiunii” tot viseaza sa-i bata pe toti, dar de doi ani tot pierde campionatul , iar anul asta s-ar putea sa fie al treilea an la rand fara sa fie campion !!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează