FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

EXCLUSIV Timișorenii au prins aripi după evoluțiile entuziasmante din ultima vreme: ”Este imposibil să nu ne salvăm”

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2017 16:42

Cătălin Straton (27 de ani) trece printr-o perioadă bună alături de ACS Poli Timișoara. Portarul bănățenilor a avut câteva parade de excepție în ultimele partide, printre care și cea din partida cu FC Voluntari (1-0), când a blocat șutul lui Voduț și a contribuit decisiv la victorie.

Bucureșteanul care a mai fost la Rapid, FC Vaslui și CSU Craiova înainte de a ajunge la Timișoara a declarat pentru GSP.RO că este conștient de perioada bună pe care o parcurge. Și are planuri mari.

"Având în vedere că am scos maximum de puncte din primele două meciuri, putem spune că problema evitării retrogradării stă numai în mâinile noastre. Sunt convins sută la sută ca dacă o ținem tot așa, este imposibil să nu ne salvăm.

Planurile noastre de viitor depind foarte mult de ceea ce vom realiza în acest an. Dacă ne vom salva de la retrogradare, probabil vom dori să nu mai trăim aceleași emoții și în următorul sezon", a declarat goalkeeperul.

"Mă regăsesc cu totul la Timișoara"

Contractul lui Straton expiră la vară. El se simte bine pe Bega. "Aici am găsit un colectiv și un staff care au crezut în mine din momentul în care am venit.

Pentru acest lucru le sunt recunoscător. La fiecare echipă am trăit niște momente frumoase, speciale, dar aici, la Timișoara, mă regăsesc cu totul în acest grup frumos pe care noi l-am creat alături de conducere și de staff-ul tehnic".

Cătălin mai are o mare bucurie. "Fetița mea, Eva Maria, este tot mai atrasă de fotbal, îi place mișcarea pe care o vede în fața micului ecran. Mă simt mai puternic știind că se uită din când în când la mine", a povestit Straton.

Fotografia oferită de jucător, cu fetița care atinge televizorul atunci când el oferă interviul de după meci, este sugestivă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  21 Martie 2017, 17:56

Foarte bune cele doua victorii dar mai este mult de tras. Poate ar fi mai bine ca echipa sa-si pastreze energiile pentru campionat si sa o lase mai moale cu meciurile din cele doua cupe. Altfel risca ca dintre trei iepuri sa nu prinda nici unul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează