FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Totul despre negocierile cu Puljici! Dinamo a făcut o nouă ofertă pentru fundaş!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2016 10:12

Patronul "câinilor", Ionuț Negoiță, este dispus să-i ofere lui Puljici cel mai mare salariu din lot pentru ca fundașul să rămână în continuare în Ștefan cel Mare.

Gigi Becali a declarat că îl dorește pe croatul de 28 de ani în echipa lui Laurențiu Reghecampf, iar afirmațiile făcute de patronul Stelei l-au determinat pe Negoiță să-i ofere un salariu de 10.000 de euro pe lună, față de 7.000 de euro, cât propusese inițial.

Chiar și așa, dinamoviștilor le va fi greu să-l păstreze pe Puljici, întrucât înțelegerea sa cu Gent expiră abia în vara lui 2017 și are o clauză de 150.000 de euro pentru a rămâne liber de contract.  

La Gent, jucătorul are un salariu lunar de 20.000 de euro.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ INTERVIU EXCLUSIV cu Ladislau Boloni! De ce nu e mulţumit cu ce a realizat în carieră

√ Mergeţi pe mâna noastră! Ultimele amicale înainte de EURO 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
zecs93
zecs93  •  04 Iunie 2016, 19:36
Postat de zidane92 pe 04 Iunie 2016, 14:43

Negoita nu face licitatii, in curand vor prefera jucatorii sa se duca la afumati sau la balotesti decat sa vina la dinamo , pokemonul profita din plan de importanta brandului, de palmares si fani caci sa fim sinceri de ce dracu ai veni pe 10 mii la dinamo si nu pe 20-25 la fsb ,strain fiind? Pentru fani, pentru colectiv, pentru brand pentru ca daca te duci la fsb iti umpli conturile dar singurele cantece la meciuri sunt fosnetele pungilor de seminte si pufuleti ori mai ales pentru un croat asta inseamna mult:atmosfera!

Ai dreptate, cam asta a ajuns criteriu de venire a fotbalistilor la DInamo, ei vin mai mult deoarece avem o galerie de nota 1000 si Dinamo are o istorie bogata ca daca ar fi dupa salarii ne-ar refuza si gogu de la acs afumati !!!

robert_1
robert_1  •  04 Iunie 2016, 16:01
Postat de calinescu_ pe 04 Iunie 2016, 11:24

ADEVARUL ESTE CA PULICI A FACUT UN RETUR FANTASTIC ....!!!! DAR SA NU UITAM CA NOI MAI AVEM DOI TINERI FUNDASI CENTRALI DE FOARTE MARE VALOARE ....!!! PAREREA MEA CA LANGA MEVLIJA VOR CRESTE FIECARE FOARTE MULT ...!!! DINAMO ARE MARE NEVOIE DE UN INCHIZATOR DE MESERIE PENTRU CARE MERITA SA PLUSAM ....!!!! AM TOT ZIS CA EXPERIENTA LUI GABY MURESAN AR FI FOARTE UTILA PENTRU DINAMO ...!!!! CUM AS VEDEA EU DINAMO2016-2017: BALGRADEAN (DOLHA)----- DIMITROV(BELU) ; MARC ; MEVLIJA; FILIP(DAN POPESCU)------GABY MURESAN ; BREVELT;----- ANTAL; PALICI(KONE) ; VALI LAZAR ;--------GNOHERE(TUCUDEAN); HANCA , OLTEANU SI ANTON NU AU IN PREZENT VALOARE DE DINAMO ....!!!!!

Am tot vazut ca tte fac astia nebun...dar daca tu esti, e ok, atunci si eu sunt nebun !!! Ma tot uit, la " aberatiile" tale...mai mestere, tu chiar ai dreptate...mereu ! Problema lui Dinamo este in benzile aparari, dar MAI ALES la inchidere ! Practic noi nu am mai avut un inchizator bun de la dja kone...sincer il regret pe Boubacar, era mult peste ce avem la inchidere...M-am bucurat cand a venit Anton, dar sincer..cred ca e f slab, nu iese cu nimic in evidenta, nici defensiv , nici ofensiv. Eu as adauga pe langa numele alea, si numele lui Ropotan ! E un distrugator la mijloc, ceea ce avem nevoie..si este Dinamovist !

zidane92
zidane92  •  04 Iunie 2016, 14:45
Postat de khal_37 pe 04 Iunie 2016, 14:08

Neputinta nu are 150000 sa dea pe jucator. De aceea inventia asta cu salariul de 10000 de euro lunar...imi aduc aminte cand a ajuns Bilinski la dinamo si Neputinta spunea ca a dat 500000 de euro pe el, realitatea fiind alta, polonezul a venit liber de contract dar presa trebuia sa ridice osanale echipei partidului.

ECHIPA PARTIDULUI UNIC E FSB!!!!!!!! INCERCATI O INDOBITOCIRE A MASELOR CA PE VREMEA LUI CEASCA LEGANDU-VA DE FAPTUL CA POKEMONUL ARE UN FRATE PRIMAR PSD, DAR ASTA E NIMIC, VOI SUNTETI ECHIPA SISTEMULUI SI A PARTIDULUI UNIC CARE CALCA PE CADAVRE SA EXISTATI, IDENTITATE FURATA, BLATURI , VALIZE, ZERO DEPUNCTARI, RAMANETI IN CONTINUARE STEAUA LA UEFA BA CHIAR AU AVUT TUPEUL SA NEGE TOATE DOVEZILE SI SA PASTREZE GIGI PALMARESUL, CAT MAI FURA ASTIA FRATILOR??????

Vezi toate comentariile (54)
Comentează