FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Ultimul derby: Contra și Reghe pleacă! » Dinamo și FCSB au găsit deja înlocuitorii pentru sezonul viitor

FOTO: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 00:00

Dinamo - FCSB e un duel între echipe care se pregătesc să schimbe antrenorii, iar luni poate fi ultimul Derby de România cu Laurențiu Reghecampf și Cosmin Contra pe cele două bănci tehnice.

Reghe pare decis să se întoarcă în zona arabă, atras mai mult de salariile uriașe care sunt oferite în Asia decât de perspectiva de a participa în Champions League cu FCSB.

Banca e la fel de nesigură și la Dinamo, deși "câinii" evită să discute deschis despre situația lui Contra. Antrenorul n-a semnat prelungirea pentru încă un sezon, însă un anunț despre plecarea sa ar afecta echipa înaintea Derby-ului de luni.

Cei doi antrenori au și  alte nemulțumiri în acest moment la echipele pe care le antrenează. Totul se poate citi acum pe platforma Gazeta Digitală.

Gazeta Sporturilor a aflat cine sunt principalii favoriți să antreneze cele două formații începând din sezonul viitor, ambele variante fiind surprinzătoare: Marius Șumudică la Steaua și Claudiu Niculescu la Dinamo. Vezi toate detaliile din zori, la chioșcuri, și acum pe platforma Gazeta Digitală.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Interviu de colecție cu Rivaldinho » Mesaj către dinamoviști: ”Luptăm ca Hîldan!”

√ Situație incredibilă! Câți bani primesc jucătorii lui ASA Tg. Mureș după intrarea în insolvență

√ Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
zincat
zincat  •  29 Aprilie 2017, 05:58

Imi este scirba de acesti indivizi care fac parte din redactia pupa tot pentru o coaja de paine. Ziarul rusinii sinteti. Minciuna este la voi acasa. Rusine Rusine Rusine Rusine Rusine Rusine Rusine...dar voi flaminzilor nu aveti asa ceva.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  28 Aprilie 2017, 13:03

păi nu aceeași GSP a anunțat prelungirea contractului cu contra?! ce faceți, vă dezmințiți, sau vă sporiți credibilitatea? vedeți că așa a început-o și ProSport

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  28 Aprilie 2017, 10:53

Poate cu Sumi Steaua/FCSB va juca in sfarsit fotbal? Reghe e paralel cu antrenoratul.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close