FOTBAL  »  Superliga  »  RIVALITATE

EXCLUSIV Un fost antrenor al lui Dinamo surprinde: "Ce are Steaua și nu are Dinamo? Pe Reghe!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 20:11

Întrebat despre avantajul pe care îl are Steaua în fața celor de la Dinamo când vine vorba să iasă în față cu performanțe, fostul antrenor dinamovist Flavius Stoican l-a indicat pe Laurențiu Reghecampf.

"Antrenorul. Reghe face ca echipa să meargă. Importantă este și selecția. Și cum știu să treacă peste momente delicate, ca episoadele cu Hamroun și cu Tamaș. E ușor să distrugi, e greu să construiești.

Reghe nu cred că e supărăcios, trece peste greșelile jucătorilor ca să nu distrugă relația de grup, trece peste nopțile pierdute ale unora și face echipa să meargă pe teren", a spus Stoican în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor.

  Flavius Stoican antrenează în acest moment la Zimbu Chișinău și luptă pentru câștigarea campionatului în Republica Moldova. Zimbru este pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu liderul Sheriff Tiraspol.

Interviul poate fi citit integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și în Gazeta digitală

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
stefan..
stefan..  •  04 Septembrie 2016, 20:59

Parerea lui Stoican dovedeste ca acesta este frustrat pentru ca nu a putut avea rezultate cat a fost antrenor la Dinamo. RegheBLAT ar putea dovedi ca e antrenor bun doar in contextul in care ar antrena o echipa care sa nu fie impinsa de la spate de meciuri aranjate, arbitraje favorabile s.a.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  04 Septembrie 2016, 11:58

Pai cine putea fi...:))))...un antrenor care viola limba romana cu orice ocazie...sacul si petecul,pot sa-si aleaga pozitia...:)))))

geo.b.
geo.b.  •  04 Septembrie 2016, 09:44
Postat de geo.b. pe 04 Septembrie 2016, 09:43

".....fostul antrenor dinamovist Flavius Stoican l-a indicat pe Laurențiu Reghecampf." PAREREA TA,pentru ca esti prieten cu el,plus ca esti unul care nu face parte din proectele actuale.Astea acumulate,arata cat de dinamovist esti.

Pardon.Cumulate,nu acumulate.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează