FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FCSB 0-3

EXCLUSIV Un jucător de la ACS Poli, fost angajat al mafiei pariurilor, a comis-o iar în meciul cu FCSB și e criticat dur de conducere: "Trebuie reziliat imediat contractul!"

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 23:05

Josip Soljici, 30 de ani, jucătorul lui ACS Poli Timișoara care a evoluat în centrul apărării în meciul din "optimile" Cupei cu FCSB, 0-3, a greșit flagrant în partida de azi.

Croatul l-a faultat în careu pe Golofca în startul partidei, când arbitrul nu a acordat nimic, și a trimis slab cu capul spre propriul portar în minutul 56, când același Golofca a majorat diferența.

"Păcat de munca și efortul colegilor lui"

"După părerea mea, trebuie reziliat imediat contractul lui Soljici, dar nu depinde numai de mine. Trebuie să mă sfătuiesc cu președintele și consilul director. Îmi susțin afirmațiile cu evoluția lui de pe teren, pe care a văzut-o toată țara. Evoluțiile lui nu fac cinste fotbalului și tricoului clubului Poli. Păcat de munca și efortul colegilor lui, dar prestația lui a năruit tot ce construiau aceștia", a declarat Radu Birlică, vicepreședintele lui ACS Poli Timișoara, pentru GSP.ro.

Soljici mai are contract până la vară, iar bănățenii vor să-i dea salariul pe 3 luni și să încheie conturile cu el. 

"de ce greșește în felul Ăsta?"

Comentatorii TV au remarcat și ei greșelile făcute de Soljici. Ionuț Angheluță, de la TV Digi Sport, a spus: "Nu sunt un adept al teoriilor conspirației, dar nu poți să nu te întrebi de ce greșește în felul ăsta".

suspect în cel mai mare caz de trucare de meciuri!

Soljici e jucătorul despre care GSP.ro a scris în urmă cu două săptămâni că a fost angajatul mafiei pariurilor! El a fost suspect în 2009 în cel mai mare caz de trucare de meciuri investigat de procurorii germani. A fost transferat în Elveția și plătit de unul dintre capii rețelei, compatriotul său Marijo Cvrtak, condamnat ulterior la 5 ani și jumătate de închisoare. Citește AICI mai multe detalii despre acest caz!

În plus, Soljici a fost cel mai slab jucător de pe teren în înfrângerea din urmă cu o lună a lui Poli Timișoara în fața celor de la FCSB, scor 0-7. El a comis un penalty și a fost eliminat în partida respectivă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
1660844464180729
Usvad Florian  •  02 Decembrie 2017, 13:36

Ma intreb oare D-nul POPA nu a vazut ca acest jucator Soljici juca mereu in afara cursului jocului echipei dar il baga titular meci de meci - iar unul din cei mai buni mijlocasi Croitoru sta pe banca de ceva vreme -Eu cred ca la TIMISOARA nu se vrea performanta si nici fotbal de calitate pentru atragerea spectatorilor -In ultima perioada echipa joaca doar ca prezenta -nu exista seriozitate daruire ori macar un joc de posesie -iar la portari de cascadorii risului Cu atitudinea asta nu prea le vad continuitate in liga 1

corsair83
corsair83  •  01 Decembrie 2017, 19:00
Postat de corectu pe 01 Decembrie 2017, 07:31

Fotbalul e un joc colectiv,nu poate fi invinuit doar un singur jucator.

Ba poate fi invinuit un singur jucator daca e de rea credinta...Soljici asta a fost anchetat cu meciuri trucate prin Elvetia B, este cal de bataie pentru mafiotii croati, cum naiba se complica Poli cu asa specimene mai ales dupa patania 7-0 cu FCSb cand Soljici a fost blat pe fata?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  01 Decembrie 2017, 10:13

mda, mare ajutor, a facut penalty la 5-0 pentru Steaua

Vezi toate comentariile (29)
Comentează