FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 23

EXCLUSIV Un meci din etapa a 23-a, în pericol să nu se joace! UPDATE Reacția clubului

Articol de , - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 12:45

CSM Poli Iași și Astra urmează să se dueleze vineri, de la ora 20:00, dar meciul risca să nu se dispute din cauza stării gazonului din cauză că instalația de încălzire a gazonului s-a defectat.

13:00

Contactat de GSP.RO, Florin Prunea, președintele celor de la CSM Poli Iași, a declarat că instalația a fost reparată și că oficialii clubului sunt încrezători că gazonului va fi într-o stare bună.

"Noi facem toate eforturile ca gazonul să se prezinte în condiții regulamentare. Și suntem siguri că așa va fi și că jocul se va disputa fără probleme.

Am reparat instalația și i-am dat drumul. La ora jocului, gazonul va fi în condiții regulamentare", a spus Prunea pentru GSP.RO.

Știrea inițială:

Mai mulți reprezentați ai Primăriei, cea care deține stadionul, au vizitat ieri arena din Copou și au constatat că instalația de încălzire nu funcționează. În plus, s-ar fi ars și tabloul electric. Aceștia au găsit firma care a pus gazonul, dar este în insolvență.

Chiar dacă se pornește la ora meciului instalația de încălzire, aceasta ar avea un efect foarte mic, fiind nevoie să meargă în continuu pentru a putea face față temperaturilor extrem de mici.

  • CSM Poli Iași - Astra se joacă vineri, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce, TV Digi și LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sharpe
sharpe  •  08 Februarie 2017, 17:35

Cand Sumudica comenta situatia gazonului "din surse",micul muc de Iasi a sarit ca ars...e clar pentru toata lumea cat de jos a ajuns fostul gropar al nationalei...sapaturile sale ingroapa tot ce respira in jurul lui...

lionforever
lionforever  •  08 Februarie 2017, 15:26

Prunea minte cum respira , nu știu ce caută un asemenea personaj să conducă un club de fotbal .

sooos1ck
sooos1ck  •  08 Februarie 2017, 14:55

S-a defectat instalatia de incalzire a gazonului, serios? Iasiul nici nu are incalzire a gazonului, e acelasi teren vechi de cand e stadionul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează