FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Un nou transfer la Dinamo » Mircea Rednic aduce un fost campion din Liga 1

Abraham a apărat de 11 ori poarta Oțelului
Abraham a apărat de 11 ori poarta Oțelului

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2015 11:55

Dinamo continuă campania de achiziții și va aduce un portar, care să lupte pentru un post de titular cu Cernyauskas și Iustin Popescu.

Potrivit surselor GSP, Dinamo îl va transfera pe portarul Gabriel Abraham, 24 de ani, care a evoluat ultima dată la Oțelul.

Astfel, "cîinii" vor renunța la transferul lui Brac, portarul care în ultimele zile de cantonament a fost în probe la formația lui Mircea Rednic.

150.000 €este cota lui Abraham, potrivit transfermarkt.de

În sezonul trecut, Abraham a evoluat în 11 meciuri pentru Oțelul și a încasat 14 goluri. Cu el în poartă, formația gălățeană a pierdut patru meciuri. Portarul s-a aflat în lotul Oțelului, care a cîștigat campionatul în sezonul 2010 - 2011.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
zecs93
zecs93  •  08 Iulie 2015, 00:54
Postat de lapusneanul pe 07 Iulie 2015, 18:32

gymd, ce fumezi ? tu nu vezi ca bianco dialogheaza cu altcineva ?....esti de belea...

Eu cred ca tu esti ala fumat, uitate sa vezi cui i-a adresat, i-a adresat altcuiva ?? nuh, a dat reply la comentariu meu si a facut referire strict la mine ca cica as fi clonache si as fi bandolores, mai uitate odata sau mai dati ochelari aia de cal ca aia se vad doar intr-o anumita pozitie fixa :)) te invat de bine LAPUSnene !!!

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Iulie 2015, 18:32

gymd, ce fumezi ? tu nu vezi ca bianco dialogheaza cu altcineva ?....esti de belea...

zecs93
zecs93  •  07 Iulie 2015, 18:27
Postat de unico_biancorossi pe 07 Iulie 2015, 17:03

de ce nu comentezi decat anumite informatii ? de ce nu ai comentat si postarea mea cu datele acestui jucator maghiar ? pentru ca de fapt asta si intentionezi, sa denigrezi clubul Dinamo, nu-i asa mai clonache ? bai bandolerusule bai, cu cine crezi ca te 'joci' tu pe aici, moshule ? cu mine nu-ti merge, gogule, te-am ginit de mult. lasa prostiile, italianule, pentru ca, sincer, esti penibil, vere. retine, doar 2 indivizi nu mint, pe aici.

ce bandolores mah nene, ai halucinatii ,ala sa lasat de nustiu cand, eu sunt gymd, eu sunt dinaintea lui bandolores, crede-ma ca si il stiu ca comenta pe gsp dar asta se intampla in urma cu ceva ani dupa care sa retras !!! Eu sunt vechiu gymd, asa aveam contu, multi iti pot confirma, nu sunt niciun bandolores sau altceva !!! Iar despre jucatoru maghiar, ba chiar am comentat la articolul respectiv, accela: ''Dinamo e aproape de o nouă achiziţie! A efectuat deja vizita medicală'', daca sti sa cauti il vei gasi, poti sa vezi ce am spus, am si zis ca din C.V-ul sau este unu foarte interesant insa el ca jucator e sub filip !!! Mai bun era MULEMO de 1000 de ori decat orice rasfirat care a avut dinamo in ultimii ani pe postul ala de fundas stanga !!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează