FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

EXCLUSIV Un UEFAntastic și-a dat demisia și e liber de contract: "Vreau o nouă provocare!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 16:29

Sorin Paraschiv, președintele Voinței Turnu Măgurele (Liga 3-a), a decis să-și dea demisia și să părăsească cârma formației din Teleorman.

Acesta ajunsese la Voința în luna iulie a anului trecut, dar a decis să are nevoie de un nou început. "Am reziliat de comun acord contractul pe care-l aveam în condiții amiabile. Aștept o nouă provocare din Liga a II-a sau chiar din prima ligă pentru că îmi place această meserie și pot face față fără niciun fel de problemă. Sunt dispus să lucrez, îmi place fotbalul, îmi plac provocările și am nevoie de un nou început", a spus Paraschiv pentru GSP.

În acest moment la echipă manager general a rămas Vali Badea, fost coleg la Steaua cu Paraschiv.

La finele anului, după 13 etape jucate din seria 3 din L3, Voinţa Turnu Măgurele ocupă locul 3 cu 27 de puncte, la 5 distanță de liderul seriei Petrolul Ploiești, 32 și AFCM Alexandria cu 30.

Sorin Paraschiv a câștigat de trei ori campionatul ca jucător și de două ori Supercupa României, toate cu Steaua. Mai mult are și 4 meciuri la echipa națională a României debutând pe 8 septembrie 2004 într-o partidă câștigată cu Andorra, 5-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  07 Februarie 2018, 17:39

respekt

Vezi toate comentariile (1)
Comentează