FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Una dintre revelațiile Ligii 1 încearcă să aducă un mijlocaș care aparține de Chelsea și un fost campion cu Viitorul

Quintero (stânga)
Quintero (stânga)

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 15:15

CSM Poli Iași caută să mute în continuare interesant pe piața transferurilor, asta după ce în vară a reușit să aducă niște nume care în scurt timp s-au adaptat și au ajuns în atenția marilor echipe din Liga 1.

"Căutăm jucători pentru 4 posturi cheie. Ne dorim un fundaș dreapta, un mijlocaș ofensiv, un vârf și un mijlocaș central în cazul în care va pleca Qaka.

La capitolul veniri deocamdată sunt doar discuții. Ne-ar plăcea mult Florin Purece, care a fost la VIitorul și Josimar Quintero, un jucător care aparține de Chelsea și e împrumutat la Rostov, în Rusia", a zis Adrian Ambrosie pentru GSP.RO.

Josimar Quintero are 20 de ani și este din Ecuador. Fotbalistul a fost crescut de Chelsea, iar acum este împrumutat în Rusia, la Rostov. Cotat la 300.000 de euro, Quintero n-a apucat să debuteze la ruși. 

Florin Purece are 26 de ani și a evoluat până în iarnă la Hapoel Raanana, în Israel. Cotat la 1 milion de euro, mijlocașul a ajuns acolo în vară, dar a reziliat contractul în această iarnă, după ce a jucat doar 308 minute în 6 meciuri. 

Poli Iași se va despărți în această iarnă de Tiago Almeida, Danu Spătaru și Alexandru Vremea. De asemenea, Andu Moisi (21 de ani) și Adrian Moldovan (18 ani) vor pleca sub formă de împrumut la Miroslava.

Citește și: EXCLUSIV Superafacere pusă a punct de două cluburi din Liga 1! CFR Cluj îi mai dă o lovitură FCSB-ului! Patru jucători sunt implicați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  24 Decembrie 2017, 20:08

De ce scrieti ca Iasiul este una dintre revelatiile Ligii 1? Echipa se afla pe locul 8 in clasament si nu cred ca are sanse la Play-off. Daca ar fi fost nou-promovata s-ar fi putut spune ca este o revelatie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează