FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV // UPDATE Bokila s-a folosit de Dinamo, iar apoi i-a refuzat pe "câini"! Atacantul vine marți în România să semneze cu CFR

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 16:25

CFR Cluj e pe punctul de a da o lovitură de proporții pe piața transferurilor: să i-l sufle lui Dinamo pe atacantul congolez Jeremy Bokila!

Surse din cadrul echipei clujene au dezvăluit în exclusivitate pentru GSP.RO că cele două părți s-au înțeles, iar atacantul de 28 de ani urmează să semneze cu CFR Cluj

Acesta va veni marți în România pentru a parafa înțelegerea cu clujenii. 

Chiar dacă era dorit insistent de Cosmin Contra, antrenorul cu care mai colaborase la Petrolul, Bokila a ales în cele din urmă salariul net superior oferit de conducerea lui CFR Cluj, față de cât îi propusese inițial Negoiță, 10.000 de euro pe lună.

s-a folosit de Dinamo

Se pare că Bokila doar s-a folosit de Dinamo în negocierile cu CFR Cluj. Deși Contra a discutat cu fotbalistul, impresarul l-a direcționat pe Bokila către CFR datorită ofertei mai bune a clujenilor. Bokila și impresarul său au contactat Dinamo, FCSB, Astra, CS U Craiova și CFR Cluj pentru a licita un transfer al fotbalistului.

Dinamoviștii și-au dat seama cu două zile în urmă de faptul că Bokila nu va semna cu formația lui Contra deoarece fotbalistul ezita să dea un răspuns în privința transferului.

Dănciulescu: "El a sunat"

Ionel Dănciulescu a declarat pentru GSP.RO că Bokila a fost cel care l-a abordat pe Cosmin Contra, pentru a veni să joace sub comanda lui la Dinamo.

"Asta e viața, e alegerea lui, deși surpinde pentru că tot el l-a sunat pe Cosmin Contra și a zis că vrea să lucreze sub comanda lui. Noi nu intrăm în licitații și nu facem concurs de oferte cu nimeni.

Noi îi oferisem o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar. Mi-a spus inițial că e în regulă și apoi mi-a zis că nu mai este în regulă. Noi avem discuții cu jucători și vom face transferuri în viitorul apropiat", a declarat Dănciulescu.

Bokila a jucat un sezon pentru Petrolul, în ediția 2012-2013, când a reușit să înscrie 22 de goluri în 37 de meciuri în toate competițiile pentru "găzari", devenind și golgeterul acelui sezon. 

Ajuns la 28 de ani, el evoluează pentru Akhisar Belediyespor.

După despărțirea de Petrolul, atacantul a mai jucat la Terek Groznîi, Guanghzou, Eskisehrispor și Al-Kharitiyath, fără să mai aibă însă evoluțiile bune din România.

"Și Dan Petrescu, și noi știm foarte bine ce jucători urmărim în acest moment și pot să vă confirm că pe listă sunt doi atacanți. Poate și Bokila, nu știu, nu îmi place să vorbesc despre jucători care nu au semnat încă.

Lucrăm de câteva zile și sper ca până sâmbăta viitoare să-i avem alături de noi în cantonamentul echipei. Sunt doi jucători foarte buni, care o să ne ajute foarte, foarte mult.

Despre Bokila pot să spun că nu o să-l uit niciodată pentru golul pe care ni l-a marcat în finala Cupei României cu CFR Cluj, din iunie 2013, la București, pe Arena Națională (n.r. 1-0 pentru Petrolul, scor final)" Iuliu Mureșan, pentru GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (127)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Iunie 2017, 06:37

Avea dreptate Miriuta cand spunea ca in Ardeal nu mai exista cuvant! Lipsita total de fair play, CFR Cluj contacteaza, fara jena, pe impresarii jucatorilor de valoare care sunt in tratative cu alte echipe din Liga 1. Lipstiti total de onoare, Muresan si Dan Petrescu contacteaza impresarii acestor jucatori, care sunt in tratative cu alte echipe, si le promite bonusuri consistente daca isi conving proprii jucatori pe care ii manageriaza sa semneze cu CFR. Atentie ca la CFR sunt niste "caini" adevarati mai ceva decat cei din sigla lui Dimano!

zecs93
zecs93  •  18 Iunie 2017, 01:00
Postat de dinamo_fan pe 17 Iunie 2017, 17:51

7-2 alee alee ale Doar Dinamo Bucuresti ! GOOOOOOL HANCAAAA ! :))

GOOOOOL HANCA si trimitem FCSB la TAS ))))))))))))))))))))))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Iunie 2017, 22:40
Postat de moshu_shukaru pe 17 Iunie 2017, 20:41

"dale 10- 15000 pe luna / vine si bani / europa."...Gelule, recunoaște că, în școala generală, colegii îți scriau cu creta pe spate "Prostul clasei".

Rusine! Asa se vorbeste despre un coregraf? Atunci ce sa mai zici de super-coregraful Zexe?

Vezi toate comentariile (127)
Comentează