FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV UPDATE De Amorim și Boldrin urmează să semneze cel mai probabil miercuri dimineață cu Steaua! Becali i-a cerut ajutorul soției lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 18:19

Gigi Becali s-a revoltat când a auzit că Boldrin și De Amorim nu acceptă banii pe care patronul Stelei îi oferă celor doi.

UPDATE 22:25

După ce Becali a anunțat în exclusivitate pentru Gazetă că cei doi jucători ai Astrei au pretenții financiare, patronul Stelei a pus mâna pe telefon și a sunat-o de urgență pe Anamaria Prodan, cea care a negociat cu Dani Coman și cei doi jucători, fiind șanse foarte mari ca mâine dimineață De Amorim și Boldrin să semenze contractele cu Steaua în condițiile pe care Becali le-a propus.

Surse din cadrul clubului Astra Giurgiu au dezvăluit pentru Gazetă că soția lui Reghecampf a luat legatura cu cei doi fotbaliști, iar aceștia au fost convinși să accepte ofertele vicecampioanei! În cazul în care în următoarele ore nu vor apărea alte probleme sunt șanse mari ca cei doi să parafeze actele în cursul zilei de miercuri.

Știrea inițială!

"Dacă acceptă ce le-am propus, e bine, semnează imediat cu Steaua. Dacă nu, iarăşi bine, la revedere, nu se face nici un transfer. Nu plătesc nici o primă de instalare. Dacă sunt calici, atunci să fie sănătoşi, nu mă păcălesc ei pe mine.

Au timp să se răzgândească şi să mă sune dacă vor să accepte condiţiile mele. Eu le propun 10.000 de euro în primul an și vor ajunge să câștige 14.000 în ultimul an de înțelegere. Ei vor 13.000 de la început plus o primă de instalare de 50.000 de euro", a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali se înțelesese cu Astra și urma să plătească în schimbul celor doi jucători suma de un milion de euro, însă fotbaliștii nu acceptă salariile oferite de patronul Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (207)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 August 2016, 08:59

Ia uite la asta: printre cei mai bogati romani.Are scaune aurite in spate.El si ***..dupa gusturi.Si mai vrem sa traim bine: vorba lui Basescu ,*apreciat* dupa ce a taiat salariile si pensiile.Mana lui dreapta strica gazonul in Cluj (unde trebuie sa joace Nationala cat de repede),si danseaza cu nevasta pe umeri ,nevinovat si imbuibat (daca cei din Cluj il voteaza) .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 August 2016, 08:55

Boldrin ci *Florin * alta telenovela ca si Budescu.Din aceea ce nu se mai termina niciodata : *Tanar si nelinistit*.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 August 2016, 08:47
Postat de andy_2008 pe 10 August 2016, 07:30

Steaua e crema Romaniei. De la Steaua dc esti bun poti pleca in Europa pe bani multi,de la Astra pleci in China ca Budescu.

Lasa povestile....unde a plecat Musznai cel mai bun fotbalist a lui U Cluj ? L-a luat Steaua de la U si n-a jucat un meci la Steaua. Platiti salarii ,astia sunt straini si nu cred in povesti.Va credeti smecheri ,dar nu va mai tine cu minciunile ! Auzi ,a sunat-o pe Prodanca ! Ce adunatura de adunaturi. Sunteti o infectie in frunte cu ciobanul ,cu antrenorul manelist si cu tipa aia tatuata.A venit la meciul de tenis a lui Halep mai mult dezbracata decat imbracata.Si gazetarilor GSP le-au curs ochii.Imediat un articol: un impresar vine la meciul lui Halep.Dupa titlu chiar am crezut.Si am deschis.M-a apucat scarba....ei Bucuresti,Bucuresti sunt si oameni finuti acolo ,dar nu au loc de paragladii...primarul la inchisoare ,etc

Vezi toate comentariile (207)
Comentează
Close