FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 18:00

EXCLUSIV UPDATE + FOTO Probleme mari în Liga 1 » Președintele LPF și Șfaițer au luat decizia în legătură cu disputarea meciului de mâine

Foto: Ionuț Tabultoc +16   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2017 17:17

FC Botoșani și CSU Craiova ar trebui să se întâlnească mâine, de la ora 18:00, în etapa a 23-a din Liga 1, însă partida ar putea fi amânată din cauza condițiilor meteorologice.

update 17:00

Meciul rămâne programat să se joace, însă decizia finală o va avea arbitrul Marius Avram, la ora meciului.

Cu 24 de ore înainte de meci, terenul este practicabil și mai sunt puține locuri unde gazonul este în continuare înghețat. Terenul este bun de joc, deși este în continuare moale. 

UPDATE 11:20

Reporterul GSP.ro a aflat că meciul de mâine rămane programat. Șfaițer a vorbit cu Iorgulescu, iar mâine observatorul va veni mai devreme la stadion pentru se decide oficial dacă se joacă sau nu. Dacă se decide să nu se joace, atunci se va amâna pentru 24 de ore. În această seară, la ora 17:00, se inspectează din nou gazonul pentru a se vedea cum se prezintă terenul cu 24 de ore înainte de meci.

"Ce a depins de noi din punct de vedere organizatoric ne-am organizat foarte bine. Instalația funcționează la maximum, dar temperatura e foarte aspră. Eu sper ca până la ora jocului terenul să fie bun de joc. Am vorbit cu LPF și cu președintele Iorgulescu și a rămas ca meciul să se joace. Dar mâine va veni observatorul jocului mai devreme pentru o decizie finală. Vom vedea în această seară la ora 17:00 cum va fi suprafața de joc", a declarat Cornel Șfaițer după ce a inspectat terenul.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cornel Șfaițer, președintele moldovenilor, susține că instalația de încălzire a gazonului funcționează, însă ia în calcul și o eventuală amânare a meciului cu CSU Craiova.

"Este foarte frig. Funcționează instalația, dar în ultimele seri au fost -22 de grade. Ne-am luat angajamentul să facem tot ce ține de noi. Instalația nu face față, s-a anunțat vremea asta rece. Noi am curățat tribunele, dar ieri, dedesubt, sub zădapă, care are un strat de 25-30 de centimetri, nu era înghețat.

Astăzi însă este foarte rece și este înghețat. În curând vom lua o decizie cu cei de la Ligă. A venit și echipa și staff-ul tehnic și vom lua o decizie, este o situație mai specială", a declarat Șfaițer la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
antalmihai
antalmihai  •  10 Februarie 2017, 20:08

***, nebuni, mincinosi. jucati voi care doriti aici . sa va rupeti... !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1870548609837950
Cornel Mandi  •  10 Februarie 2017, 19:33

bai frate daca nu ma insel tot avram a arbitrat si pe tg mures cu panduri,pai ce *** asta e cincidenta ,prostie sau mai rau intentie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

instigatorul
instigatorul  •  10 Februarie 2017, 18:55

Si suporterul ala care vine de la 50 km , ce sa faca ? vine prin frig cu autobuzul , sau cu ce poate , si cand ajunge la stadion sa i zica Avram ca nu se joaca . AAAA ....... stai ca suporterii nu conteaza ...... m am bagat si eu in seama

Vezi toate comentariile (11)
Comentează