FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV "Va face totul!" » Negoiță, dezvăluiri despre postul lui Adrian Mutu la Dinamo

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 00:00

Într-un interviu exclusiv GSP, Ionuț Negoiță spune că fostul internațional Adrian Mutu este un câștig ca manager general la Dinamo, prin aptitudini și imagine, ”Briliantul” fiind și o motivație pentru fotbaliștii de acum sau din viitor ai clubului.

- Domnule Negoiță, de ce l-ați numit pe Adrian Mutu manager general la Dinamo?
- Cred că Adi Mutu, prin experienţa pe care a acumulat-o de-a lungul carierei sale prolifice, ne poate ajuta să ducem clubul la un alt nivel din această poziţie de conducător. Cu el sper să facem pasul înainte pe care îl aşteaptă toţi suporterii. Dinamo e un club modern, iar Adi este la zi cu tot ceea ce înseamnă fotbalul modern şi cu metodele care există azi în acest sport şi pe care vrem să le aplicăm şi noi.

- Se va implica şi în politica de transferuri?
- Bineînţeles, va avea un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte transferurile. Sperăm ca prin intermediul lui să aducem jucători mai valoroşi şi să negociem transferuri cu echipe mai puternice atunci când vindem vreun jucător.

- Va fi şi o voce a clubului, aşa cum cerea Andone şi Lupu, care să critice arbitrajele?
- Este clar că am fost dezavantajaţi de arbitri în acest debut de campionat, dar acesta nu este un motiv suficient pentru a aduce un manager general. Nu îmi doresc în niciun caz să ne certăm pe la televizor ca la uşa cortului, dar este evident că din poziţia lui, Adi va apăra clubul atunci când va fi nevoie, dar cu diplomaţie şi tact, aşa cum v-aţi obişnuit la Dinamo.

Ce detalii mai dă patronul dinamovist despre activitatea lui Mutu, precum și alte informații despre situația de la Dinamo găsiți în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (39)
gintonic
gintonic  •  14 Octombrie 2016, 12:24

Toata stima pentru cariera lui Mutu si performantele lui in serie A, la Fiorentina si nu numai... Am o nedumerire: cum sa declari tu, Fiorentina, ca Mutu a fost cel mai bun atacant din istorie, cand l-ai avut pe Batistuta si ti-a marcat 207 goluri pentru club, fata de cele 70 ale lui Adrian ?!... poate al doilea cel mai bun atacant, ca sa respectam statistica !...

mariuss72
mariuss72  •  14 Octombrie 2016, 11:00
Postat de ares123 pe 14 Octombrie 2016, 10:50

Da, noroc cu comunismul...cu formatul de atunci al competitiei si cu faptul ca englezii englezii erau pe afara. Dar CCE va ramane. Nu putem anula acum trofeele castigate pe vremuri cand conditiile erau mai blande decat acum, ...si altii au facut-o si se mandresc cu ele...au vitrinele pline.

Daca urmaresti cursul aberatiilor, omul chiar va lauda :)))

ares123
ares123  •  14 Octombrie 2016, 10:50
Postat de bvd_magheru pe 14 Octombrie 2016, 08:34

Noroc comunismul . A luat si Romania o Cupa si o supercupa care vor dainui 2000 de ani

Da, noroc cu comunismul...cu formatul de atunci al competitiei si cu faptul ca englezii englezii erau pe afara. Dar CCE va ramane. Nu putem anula acum trofeele castigate pe vremuri cand conditiile erau mai blande decat acum, ...si altii au facut-o si se mandresc cu ele...au vitrinele pline.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează