FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Veste-bombă pentru fanii dinamoviști! Un nume uriaș din politică se implică la club » L-a contactat deja pe Cornel Dinu

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 20:45

Fostul prim-ministru și președinte PSD Adrian Năstase, 67 de ani, l-a contactat pe Cornel Dinu și i-a transmis că vrea să facă parte din proiectul de preluare a acțiunilor lui Dinamo de la Ionuț Negoiță.

Conform surselor GSP, Năstase va fi membru fondator în ONG-ul care se formează, alături de gloriile dinamoviste.

Și Mircea Lucescu a confirmat că e interesat și a discutat cu Dinu despre posibilitatea de a se implica la Dinamo. Detalii AICI!

Năstase ar putea fi un personaj-cheie și în situația dificilă a noului stadion al lui Dinamo. Gică Popescu a anunțat că arena nu va fi gata până la EURO, dar lucrurile s-ar putea schimba odată cu implicarea politicianului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
mosvasile
mosvasile  •  28 Martie 2018, 14:58

@eryuiop Ca prim ministru,Nastase a trebuit sa se conformeze conditiilor de "privatizare" impuse prin tratatul de aderare la UE-tratat votat in unanimitate in parlament! Ca politician, a fost singurul politician roman care a indraznit sa prezinte un proiect de dezvoltare pe termen lung al Romaniei!Poate ca de la asta i s-a tras prabusirea!

bendyx066
bendyx066  •  28 Martie 2018, 13:35

Decat cash ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ertyuiop
ertyuiop  •  28 Martie 2018, 11:54
Postat de ray51 pe 28 Martie 2018, 10:33

Nu ma deranjeaza amestecul lui nastase daca poate (?) sa determine politicul sa faca macar odata in 30 de ani ceva bun pentru tara, pentru oameni. Poate i-au ramas ceva remuscari de la vanzarea petrolului romanesc.

Doar petrolul?!! BCR, SIDEX, ARO, REPUBLICA, distributia de energie, contract Bechtel, datorie Rompetrol, Fondul Proprietatea, contractul EADS, etc

Vezi toate comentariile (61)
Comentează