FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Vești proaste pentru FCSB! Un avocat care a lucrat la TAS anunță: "E o forțare de regulament!"

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2017 13:47

FCSB vrea să câștige titlul de campioană la TAS, spunând că departajarea față de Viitorul trebuie să se facă ținând cont de toate meciurile din sezon, nu doar de cele din play-off.

GSP.RO a luat legătură cu un avocat român, cu experiență îndelungată ca arbitru TAS, iar acesta a dat detalii despre procesul dintre cele două echipe.

"În cazul în care această speță va ajunge la TAS, forul de la Laussane va lua în considerare toate dovezile care pot constitui probatoriul, inclusiv acea stenogramă din Comitetul Executiv de care vorbește domnul Brașoveanu.

Este un caz special. Din câte știu, nu a mai fost o situație de acest gen la TAS, în care să se decide campioana. După părerea mea, probabil va fi un complet de 3 arbitri, nu doar unul.

Ca o părere personală, cred că este o forțare a regulamentului. Eu zic că Viitorul ar trebui să fie desemnată campioană. Spun asta bazându-mă pe articolul 27 din ROAF, punctul 2", a spus avocatul pentru GSP.Ro.

"Echipa care, după disputarea tuturor jocurilor prevăzute în program, a obţinut cel mai mare număr de puncte, este clasată pe primul loc în campionatul respectiv sau al seriei, dacă sunt mai multe serii. La competițiile organizate în sistem play off / play out câștigătoarea campionatului este echipa care a obținut cel mai mare număr de puncte la terminarea play off-ului" art. 27,punctul 2 din ROAF

Citește și: EXCLUSIV Actul care îi sperie pe steliști! Cum poate pierde FCSB procesul la TAS: "S-ar putea judeca așa"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
1425838917717550
John Milne  •  15 Mai 2017, 20:20
Postat de xclx pe 15 Mai 2017, 16:13

Cum sa iti dai reply singur ***?:))))))))))))))))))

Pai uita prostul cu cate cloane a intrat . Iti dai seama ce viata au frustratii astia ? :))))))

mutulik13
mutulik13  •  15 Mai 2017, 20:14
Postat de mutulik13 pe 15 Mai 2017, 20:11

Comentariile mele nu pot fi probate? pai mai ***..aritcolul vostru contine sintagma . "...a obţinut cel mai mare 30 număr de puncte"..una ce nu se regaseste in ROAF. Sunteti in stare sa dati copy/paste? sau ***?

sunt zeci de postaci pe acest forum ce nu sunt cenzurati..voi alegeti sa o faceti insa pentru cuvantul ***...sa va fie rusine..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mutulik13
mutulik13  •  15 Mai 2017, 20:11
Postat de mutulik13 pe 15 Mai 2017, 20:02

***

Comentariile mele nu pot fi probate? pai mai ***..aritcolul vostru contine sintagma . "...a obţinut cel mai mare 30 număr de puncte"..una ce nu se regaseste in ROAF. Sunteti in stare sa dati copy/paste? sau ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează