FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

EXCLUSIV VIDEO A vrut să se lase de fotbal, dar credința l-a salvat: "Am mereu Noul Testament la mine. Săndoi e îngerul meu"

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2017 15:35

Cristian Alexandru Albu (23 de ani) a apărut în Liga 1 în acest sezon și are o poveste de viață interesantă. Fundașul Concordiei Chiajna spune că în urmă cu un an a vrut să se lase de fotbal, dar credința și Emil Săndoi l-au salvat.

"În primul meci sub comanda lui Emil Săndoi am fost titular cu Steaua. Nu o să uit niciodată asta. Toate emoțiile au fost constructive. Am vrut să mă las de fotbal acum un an după ce am văzut că nu primesc nicio șansă aici.

În afară de fotbal nu prea știu să fac altceva. Dacă totuși mă lăsam cred că mă făceam bucătar pentru că am diplomă. Așa era mai bine pentru toată lumea. Dar familia a fost alături de mine, m-a încurajat mereu și mi-a spus să nu renunț pentru că Dumnezeu o să mă ajute.

Apoi a venit domnul Săndoi și mi-a dat șansa să joc. Pot spune că el a fost îngerul meu. Poate dacă venea alt antrenor nu mă băga în seamă", a povestit Albu pentru GSP.ro.

Fundaș, mijlocaș și portar

Fotbalistul a fost reprofilat de Dan Alexa în partidele precedente și a fost trecut la închidere. La ultima partidă, cu ASA Târgu Mureș, scor 1-2, a fost nevoit să intre în poartă pentru că Bălgrădean a fost eliminat.

"M-a băgat la mijloc, dar cel mai bine mă simt în centrul apărării. La ultimul meci am intrat în poartă pentru că nu voia nimeni să ia mănușile. Păcat că am luat acel gol. Chiar glumeam cu colegii și le spuneam că am jucat de toate aici, doar atacant n-am fost", a adăugat Albu.

"Am mereu noul testament cu mine"

Fundașul susține că religia a jucat un rol foarte important în cariera sa și spune că visul său e să ajungă la națională: "La fiecare meci vin cu Noul Testament după mine. Sunt o persoană religioasă și cred că datorită lui Dumnezeu am reușit să fac pasul în prima ligă. Visul meu e să ajung la echipa națională și știu că dacă voi crede în mine și mă voi ruga la Dumnezeu voi ajunge acolo. Bineînțeles, trebuie să am și evoluții bune".

350.000 €e cota de transfer a lui Albu, conform transfermarkt.de

24 de meciuri
a jucat Albu în acest sezon de Liga 1 pentru Chiajna. În 22 de partide a fost titular

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
82ducatibiker
82ducatibiker  •  29 Octombrie 2018, 22:36

Pai cum ma tatuatule prost pe gat faci accident, intri ca bivolul de pe cedeaza si lovesti 3 femei intr-o masina si nici nu vii sa te asiguri ca nu ai facut victime? Te intereseaza doar rabla aia de pasat cc? Asa te a invatat Noul Testament? *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1205908269521389
ALex Ys  •  10 Mai 2017, 21:06
Postat de lapusneanul pe 21 Martie 2017, 16:46

nu stie sa faca altceva, dar are diploma de bucatar ? hahaha...cum ai luat albule diploma, cu bani ?...raman la parerea ca chestia cu credinta e o vrajeala....de ce mor copii de leucemie la varste fragede, de ce mor mame imediat dupa ce dau nastere, de ce mor oameni nevinovati in accidente rutiere, aviatice sau navale, de ce mor mii de oameni in catastrofe naturale ? de ce mor atati copii in atacuri teroriste, ce face "d-zeu", e ocupat in acea perioada ?"d-zeu" a fost inventat pentru ca oamenilor sa le fie teama de ceva , iar ca treaba sa fie cat de cat credibila, a fost inventat si "lucifer"...cand se intampla ceva rau sa zica credulii...si-a varat ala coada...:)

A fost coleg cu mine la Intersport-Victoria Bucuresti ..il cunosc foarte bine de la varsta de 12 ani..baiatul asta are o poveste foarte trista.. Asa ca nu mai vorbiti cei ce nu stiti!Si este foarte credincios..imi aduc aminte cand aveam antrenament\meciuri,purta cruciulite la gat ! Albule iti doresc multa bafta si sanatate ! (ALEXE)

1288011704599786
Catalin Iacob  •  21 Martie 2017, 22:54

Ce *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează