FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cristi Bud despre cel mai greu moment din cariera de fotbalist: „A fost o perioadă grea, medicii mi-au spus că nu voi mai juca fotbal!”

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 12:52

Cristi Bud (34 de ani), triplu campion cu CFR Cluj și jucător la CS Minaur Baia Mare în prezent, a vorbit la GSP Live despre unul dintre cele mai grele momente din cariera sa de fotbalist - o accidentare groaznică, când evolua la Gaz Metan Mediaș. 

În anul 2011, Bud a fost diagnosticat cu triplă ruptură de ligamente, plus menisc şi capsulă, după ce a suferit o accidentare horror într-o deplasare la Poli Timișoara, în Cupa României. Bud a marcat în acel meci, iar golul său a fost cel care i-a calificat mai departe pe medieșeni. 

„Domnul Pustai nu a vrut să mă bage în acel meci și m-am dus la el să îi spun că vreau să joc. I-am promis că o să îi câștig meciul, am dat gol și am câștigat cu 1-0. Dar mi-am rupt toate ligamentele, meniscul și capsula. Mai țin minte doar sirenele de la ambulanță, nu-mi mai aduc aminte prea mult. Eram în stare de șoc. Am stat 5 sau 6 zile acasă, pentru că nimeni nu voia să-și asume costurile recuperării. Am avut noroc cu părintele meu spiritual, nea Marius Vizer, care mi-a plătit toate costurile. CFR-ul era normal să nu-mi plătească pentru că eu eram împrumutat, pentru Gaz Metan Mediaș m-am accidentat” 

„Puteam s-o dau în septicemie”

„Mi-a spus doctorul că dacă mai stăteam o zi sau două, puteam s-o dau în septicemie, deja mi se coagulase sângele. Stăteam de 5 sau 6 zile în pat, accidentat. Nu mi se prescrisese nimic. Mi se pare inadmisibil, ăsta e adevărul. Puteam să pățesc altele, să îmi pierd piciorul sau viața.

A fost o perioadă grea, mai ales că doi sau trei medici mi-au spus că nu voi mai putea juca fotbal. Doctorul care m-a operat mi-a spus că îmi va rămâne un picior mai scurt și nu se știe dacă voi mai putea juca fotbal. Nu voiam sa mă mai operez, am și ieșit din cabinet, am zis că dacă nu mai joc fotbal eu nu mă operez.

După ce m-am operat, pentru că dacă nu mă operam puteam s-o dau în altele, am fost la control după o lună de zile. Atunci mi s-a spus că nu e chiar așa și că într-un an sau doi aș putea să revin pe teren. După 6 luni am avut meci amical și am jucat” Cristi Bud, la GSP Live. 

Bud a mărturisit că cel mai mare regret din cariera sa este faptul că nu a reușit să evolueze pentru naționala României. Accidentarea i-a năruit visul: „Regretul meu e că nu am ajuns la echipa națională, am fost convocat chiar înainte de accidentare. Eram pe lista lui Pițurcă! Am avut și contract semnat în China, la Tianjin Teda, tot în acea perioadă”.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: „Au zis că a avut ceva la plămâni, dar pe certificatul de deces scria că suferise o lovitură masivă la cap”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează