FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV VIDEO Interviu tulburător cu Mihai Roman: "Mă gândeam că ar fi o performanță și dacă doar aș mai putea să alerg"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 16:24

Mihai Roman (32 de ani) își aduce aminte cu plăcere de perioada de la Rapid, unde spune că a trăit momente fantastice. Accidentările suferite la Toulouse, în Franța, i-au oprit ascensiunea. 

E optimist în ceea ce privește meciul cu Dinamo din această seară, ora 20:30, și nu ezită să ofere și un pronostic. 

"Rapid este o echipă de tradiție, cu suporteri adevărați. Este o stare de spirit. Mă consider rapidist, chiar dacă am fost doar 3 ani în Giulești.

Îmi pare rău pentru Rapid. Am suferit și eu când echipa a intrat în faliment. Unele persoane care trebuiau să ajute au furat cât au putut".

...despre Copos: "E un patron care se ținea de cuvânt. El chiar a ținut clubul ăsta cât a putut. După plecarea lui s-a năruit tot. Dacă el rămânea la Rapid, echipa exista și acum".

....despre perioada de la Toulouse și accidentări: "După a doua accidentare gravă m-am gândit că nu voi mai putea juca fotbal. Credeam că și numai dacă mai pot alerga e o performanță. Chiar am avut în gând să mă las.

În Franța am fost mai mult accidentat. Acolo am fost susținut deși am avut problemele cu accidentările. Au avut răbdare cu mine. A fost un grup minunat". 

18 meciuri a strâns Mihai Roman în acest sezon, marcând un gol și oferind două pase decisive 

...despre Botoșani: "Când am venit din Franța, am zis că în România nu voi mai evolua. Voiam doar de afară. Am acceptat până la urmă oferta domnului Șfaițer. Cred că a fost o decizie bună. Am reintrat în ritm".

....despre națională: "Sunt foarte bucuros că am avut ocazia să îmbrac tricoul naționalei. Cred că dacă n-ar fi fost acele accidentări și acum aș mai fi jucat pentru națională. Așa a fost să fie însă. Mă bucur că am jucat și atât pentru România".

...despre Dinamo: "Nu ne gândim la șansele lor la play-off. Ne gândim la noi. Vrem să câștigăm acest meci. Va fi greu, știm asta. Dar și noi avem echipă destul de bună și cred că dacă vom juca așa cum am făcut-o cu Craiova, cred că vom avea câștig de cauză. Mizez pe un 1-0 pentru noi".

250.000 €este cota lui Mihai Roman pe transfermarkt 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  20 Februarie 2017, 19:02

Dumnezeu sa-ti ajute!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează