FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV VIDEO Șocul suferit la contactul cu fotbalul românesc de unul dintre cei mai interesanți atacanți ai Ligii 1: "M-am trezit în Liga a 4-a"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 15:42

Benjamin Kuku (21 de ani) a oferit un scurt interviu pentru GSP.RO în care a povestit cum a ajuns în România la doar 18 ani.

S-a trezit în Liga a 4-a, la Zalău, deși i se promisese cu totul altceva. A avut intenția de a pleca, însă a muncit și a reușit să ajungă în această iarnă la Botoșani, după ce în tur a evoluat la ASA. 

Atacantul evaluat la 350.000 de euro pe transfermarkt are 24 de meciuri în toate competițiile în acest sezon și a marcat de 4 ori. A înscris cu Steaua, CS U și CFR. 

"În România m-a adus un impresar nigerian care e căsătorit cu o româncă. Prima dată când mi-a zis de România nu știam ce să zic, nu auzisem niciodată de țara asta. Pentru mine a fost o oportunitate și am căutat apoi date pe internet. Am fost de acord să vin", a zis Kuku pentru GSP.Ro.

...povestea venirii sale în România: "Prima dată când am venit, am vrut să plec. Impresarul care m-a adus m-a mințit. Eu jucam în prima ligă din Nigeria, aveam 18 ani. Am acceptat să plec, dar când am ajuns aici am descoperit că el nu are nici un contact din Liga a 2-a, așa cum îmi zisese. M-a lăsat în Liga a 4-a, la Zalău.

Și am început din Liga a 4-a românească. Chiar voiam să plec. Antrenorul care m-a crescut pe mine în Nigeria m-a convins și mi-a zis să rămân, să arăt că am calitate și voi ajunge la un club bun. Am avut răbdare și am ajuns".

...despre meciul cu Dinamo: "Vrem să prindem play-off-ul. Toată echipa e încrezătoare. Sperăm să câștigăm. Nu ne interesează de antrenorul Cosmin Contra. Nu el joacă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  20 Februarie 2017, 18:33

Bravo! Si Tony care a fost la Universitatea Cluj a avut un parcurs similar cu al lui Kuku si joaca acum in Israel la Hapoel parca, pe bani multi. E foarte interesant Kuku. Oricum acum castiga mai mult decat in Nigeria si e tanar, poate ajunge mai sus.

bombon
bombon  •  20 Februarie 2017, 17:36

Respect, bro!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează