FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV / Vor un australian de la Wisla

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

În timpul turneului din Spania, ialomiţenii au demarat negocierile cu mijlocaşul de origine australiană Geoffrey Jacob Burns (29 ani), care a mai evoluat sub comanda lui Dan Petrescu la echipa poloneză Wisla Cracovia. Fotbalistul din ţara cangurilor a mai jucat în cariera sa la Barnsley şi Leeds United, în Anglia şi la Parramatta Power şi FC Sydney, în ţara natală. Conducerea grupării din Urziceni pare să recurgă la această soluţie din cauză că mijlocaşii Ricardo, V. Negru şi Pădureţu sînt indisponibili, iar antrenorul Dan Petrescu îl cunoaşte pe jucător din perioada în care a antrenat echipa din Polonia. Informaţia este confirmată şi de site-ul oficial al clubului din Cracovia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2008, 12:13

JOACA SI VEI CASTIGA BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET!!! TESTAT!GARANTAT!!! EU AM FACUT 25.260.000 IN 3 SAPTAMANI!!! E RANDUL TAU!!!!!! FUNCTIONEAZA!!!! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT! Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine POTI FACE BANI USOR SI REPEDE Crede-ma: am incercat toate metodele posibile si legale.Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează