FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ziua și plecarea de la Steaua! Un alt fotbalist adus în această iarnă a părăsit echipa, dar va juca tot în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2016 12:56

Steaua a cedat deja 5 jucători la FC Voluntari. Ieri, ilfovenii au reușit să-l aducă și pe Alcenat, după ce până atunci îi împrumutaseră pe Ștefănescu, Tudorie, Vâlceanu și Enceanu.

Azi, Dumitru Dragomir a reușit să-l convingă pe Gigi Becali să îl cedeze la Voluntari și pe Sebastian Chitoșcă. Transferul a fost intermediat de Anamaria Prodan, care azi s-a întâlnit cu patronul stelist pentru a finaliza și transferul lui Enache de la Astra. 

Mijlocașul de 23 de ani venit de la Ceahlăul a jucat doar în partidele amicale pentru Steaua. 

Steaua și Voluntari se vor întâlni luni, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi, Dolce și LookTV. Partida se va juca pe stadionul Dinamo. 

Cei 6 jucători de la Steaua nu vor avea însă dreptul de a juca împotriva echipei de care aparțin. Deși Ionel Ganea voia să-i folosească, Dumitru Dragomir i-a transmis că îi interzice să facă acest lucru. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Februarie 2016, 09:18

Voluntari devine Steaua2.In nici un campionat serios european nu este voie ca un club sa aiba doua echipe in aceeasi divizie.La noi ,ca la nimeni.

samertx
samertx  •  19 Februarie 2016, 18:17

Problema nu stă în moralitatea fecesebeului, ei încearcă să găsească echipe în care jucătorii lor să joace, să se pregătească fizic și dacă sunt mai mulți la un loc, cu atât mai bine. Problema este la Voluntari, o echipă venită să nu facă performanță, nu poți face performanță fără un proiect pe termen mediu, măcar. Vor să se salveze de la retrogadare cu fotbaliști împrumutați. Ce motive sportive au să se salveze acum și să dispară mâine când retrocedează jucătorii. Trebuie schimbat regulamentul urgent, altfel batem apa în piua mediocrității.

catalynn
catalynn  •  19 Februarie 2016, 18:08

Corecta poziția lu' Milițica Dragomir, daca vor juca cei aduși de la Steaua si vor juca prost vor fi acuzați de blat. Daca vor juca bine vor păți ca Bunică ala de la Buzău acum mulți ani ...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează