FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Exilați la Tulcea » "Drink Dogs" de la națională, la meci în liga 3: "Consumatorii" lui Dinamo încep pregătirile la echipa a doua

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2017 00:00

"Consumatorii" lui Dinamo încep de azi programul cu echipa a doua şi fac parte din lotul pentru deplasarea de liga a treia, de la Tulcea, aşa cum în trecut s-a procedat şi cu Gnohere.

"Drink Dogs" îşi îmbrăţişează începând de azi, oficial, pedeapsa pentru scandalul bahic făcut în avionul "naţionalei" U21. Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea au intrat intră în programul lui Dinamo II, fiind la dispoziţia antrenorului Laurenţiu Diniţă.

Grupul va fi inclus în lotul care face sâmbătă deplasarea la Tulcea pentru meciul din liga a treia împotriva celor de la Delta Dobrogea.
Un caz asemănător a fost cel al atacantului Harlem Gnohere.

Enervaţi de faptul că actualul atacant al Stelei refuza discuţiile de prelungire a contractului, dinamoviştii l-au trimis sub comanda lui Laurenţiu Diniţă la echipa secundă şi chiar a jucat pentru roş-albii mici, meciuri împotriva unor echipe ca Prefab Modelu din Călăraşi.

Şi celălalt băutor, Vlad Olteanu, va fi pedepsit de echipa la care este împrumutat de Dinamo, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Au citit de pe foaie :)

Dinamo a postat ieri pe pagina oficială de Facebook un videoclip în care apar cei trei băutori de la roş-albi, Patrick Petre, Alin Dudea şi Ionuţ Nedelcearu, ultimul ţinând un discurs, evident citit de pe o hârtie, liniar, fără niciun fel de intonaţie, aducând aminte de secvențele cu trioul comic legendar din BD: Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Jean Constantin: "Vreau să le transmit tuturor suporterilor naționalei și ai lui Dinamo că atât eu, cât și colegii mei regretăm incidentul petrecut zilele trecute și ne cerem scuze față de colegi, antrenori, familie și susținători. Am greșit și știm, dar promitem că nu se va mai repeta niciodată", a rostit Nedelcearu.

"Este supărare mare la Dinamo. Jucătorii vor fi trimişi la echipa a doua şi Contra va decide când vor reveni. Sper să fie ultima chestie de genul ăsta, pentru că altfel într-un an-doi vor deveni «eterne speranţe». Timpul nu e de partea lor, n-ai confirmat, la revedere"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo, la Digi

253de minute a jucat Petre jr. pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile. Dudea, 235 de minute

3goluri în 25 de meciuri a marcat Nedelcearu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  24 Martie 2017, 09:54

Si asa nu aveau ce face uichendu asta fiind exclusi de la lot, unde nu se stie cat si daca intrau sa joace! Macar asa au sansa unui meci tare de liga a 3-a!

1144814832308733
Nicu Baltii  •  24 Martie 2017, 09:38

Aia de la *** beau in frunte cu antrenorul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  24 Martie 2017, 09:04

Imi pare rau pentru cei 3, dar ca parinte consider ca o anumita pedeapsa (ca aceasta 'retrogradare') poate fi benefica. Asta in cazul in care a fost doar o 'ratacire' gestul din avion... Altfel nu va prinde.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează