FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Explicații penibile ale oficialilor Astrei după ce Șumudică a făcut iar gesturi obscene! Cum răspund acuzelor de blat

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 13:06

Preşedintele clubului Astra, Dani Coman, a explicat motivul pentru care Marius Şumudică a făcut semne obscene la adresa spectatorilor. Acesta a găsit o explicație pentru acest lucru. 

"El a zis: «de ce îmi arătaţi 'aşa' când eu v-am aplaudat?» Uitaţi-vă şi analizaţi mimica feţei. Nu a greşit, nu a făcut semne obscene, i-a întrebat de ce îi arată... dacă el îi aplaudă. Pentru că el când a intrat pe teren i-a aplaudat.

Sunt răutăţi ale oamenilor care tot timpul încearcă să dea ba în Şumi, ba în club, dar nu suntem vulnerabili din niciun punct de vedere. O să-i cumpăr nişte mănuşi de box la meciuri", a spus, marţi, Coman, la Digi Sport.

...despre acuzele de blat din partea Stelei: "Analizaţi şi evoluţia jucătorilor de la Viitorul, vă dau un exemplu, ultimul meci al Stelei şi uitaţi-vă la golurile primite. Aşa putem să facem speculaţii la fiecare meci. Este absolut normal ca un jucător să greşească, altfel dacă toţi jucătorii ar juca bine nu s-ar mai înscrie goluri. Nu mai suntem acum 30 de ani când se făceau aranjamente pe o sticlă de vin. Nu-şi mai permite nimeni să facă astfel de lucruri. Sunt oameni la puşcărie şi oameni care nu-şi mai riscă libertatea pentru nimic", a declarat Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (86)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Aprilie 2016, 20:19
Postat de adianghelescu pe 26 Aprilie 2016, 16:54

cu ce a fost dezvantajata ca bourceanu a luat rosu vina e alui gnoere ca nu si-a inghitit limba ca moncilovici si-a dat cu dreptul in stangul si 11 metri nu a vazut decit omul de casa a lui jiji craciunescu ca la golul 2 ardei pompa l-a pus jos pe corbu ca la k1 de asta a ti fost dezavantajati?

stii si tu fotbal,cum stiu eu cricket,esti bauling,zero barat si tu frustratii tai,rau ati ajuns,numai recunoaste nici unu nimic

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Aprilie 2016, 20:19
Postat de Robert Szi pe 26 Aprilie 2016, 16:53

eu zic ca Dinamo a fost dezavantajata in cupa... Steaua a dat un gol dupa un fault clar in atac.. restul a fost corect.. a da.. penalty la Momcilovic.. sigur :)) nici la balet nu era penalty ala :)) trebuia galben pt simulare

ba da prost mai esti,ba prost rau

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Aprilie 2016, 20:18
Postat de adianghelescu pe 26 Aprilie 2016, 16:52

pai cine le face ziaristii *** care de aseara numai acuza astra si asa de blat in loc sa vada realitatea ca astra are la ora asta cea mai buna echipa ***r ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează
Close