FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - STEAUA, JOI, 20:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK PLUS

Explicațiile ieșenilor » Motivul pentru care vor să îi fure Stelei titlul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 18:08

Nicolo Napoli, antrenorul celor de la CSMS Iași, a vorbit despre meciul cu Steaua și despre motivul pentru care elevii săi vor să obțină un rezultat pozitiv.

"Știm că Steaua vine aici să cîștige meciul și să devină campioană, dar și noi avem obiectiv o clasare între primele zece echipe și pentru asta avem nevoie de un rezultat pozitiv. Am vorbit cu băieții și le-am spus că nu mi-au plăcut prestațiile lor din ultimele două meciuri și că mă aștept de la ei să arate determinarea din celelalte partide disputate în acest retur de campionat.

Trebuie să dăm sută la sută pe teren cu Steaua și să cîștigăm. Avem o primă promisă pentru o clasare între primele zece echipe și cred că asta trebuie să-i motiveze în plus. Cred că la această primă s-a referit președintele Florin Prunea. Nu există primă specială pentru jocul cu Steaua", a spus Nicolo Napoli.

Steaua trebuie să cîștige la Iași pentru a fi 100% sigură de cîștigarea titlului.

Meciul dintre CSMS Iași și Steaua va avea loc joi, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
flomar12
flomar12  •  28 Mai 2015, 02:06

as vrea eu, dar iesenii or sa si vanda scump pielea, *** Prunea care ne-a furat o la mondialul american ar trebui sa taca, ***; a ingropat sperantele tuturor si acum se da mare

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luc11
luc11  •  28 Mai 2015, 00:56

am invatat si eu ceva : cu cat striga mai tare ca vor sa bata cu atat isi pregateste mai tare alibiul pt infrangere : ASA nu are nici pe departe banii lui Gigi sa fim seriosi...de ce nu striga Otelul ca vor sa bata ASA-ul ????!!!! Pt ca ei nu au nici o motivatie soplimentarea de a juca/ nu juca, ca doar *** nu-i prost sa le platesca pe amandoua....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pol1iasi
pol1iasi  •  28 Mai 2015, 00:40
Postat de ducela pe 27 Mai 2015, 20:51

sunt iesean, dar in meciul asta sunt stelist 100000000000000%, steaua are avantaj in meciul asta ca nu joaca si chipciu slabanul

*** NU esti iesean !! *** s anu te prind in tribune ca-ti rup capul !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează