FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Explicațiile unui transfer neașteptat! Ce spune Șumudică despre jucătorul pe care tocmai l-a luat de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 17:55

FCSB l-a lăsat pe William De Amorim la Kayserispor sub formă de împrumut, până în vară. Mijlocașul de 26 de ani va putea fi cumpărat definitiv de turci în schimbul a 600.000 de euro.

Antrenorul Marius Șumudică explică de ce l-a luat pe De Amorim în Turcia, deși forma brazilianului nu este deloc bună.

"Willy este un jucător care pe mine m-a ajutat în carieră: am crescut cu el, el a crescut cu mine. Şi în momentul în care se află într-un con de umbră e o soluţie. Îmi doresc din suflet să-l ajut.

Nu e uşor, nu e uşor, dar pentru mine Willy e un jucător pe care sper că pot să-l ajut. Sunt ferm convins că va redeveni ceea ce a fost", a spus Şumudică pentru TV Digi Sport.

750.000 €este cota lui De Amorim, potrivit transfermarkt.de

De Amorim a venit la FCSB în 2016, de la Astra, iar în acest sezon a jucat 12 meciuri în toate competițiile, marcând două goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  04 Ianuarie 2018, 14:06

Nu cred ca in Turcia merge sa faci 'bisericute' cu unii sau cu altii. Chit ca faci cu ochiul in stanga si dreapta. Sumi ar trebui sa aiba grija de faptul ca perioadelor bune li se succed in mod inevitabil perioade extrem de nefaste.

andrei.f
andrei.f  •  04 Ianuarie 2018, 11:46

Poate să-l ia şi pe Alibec !

minell73
minell73  •  03 Ianuarie 2018, 22:02

La râs si batjocura,suntem tari,asta ne e natia. De ce toti jucatorii care au fost cu Sumudica,mancau pamantul,iar acum sunt toti epave? Era cam prost Sumudica,este?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează