FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fabien Farnolle a plecat! » Portarul de 1,96 m părăsește Ştefan cel Mare după doar patru luni

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2015 00:00

Fabien şi-a reziliat contractul cu Dinamo, după ce le-a cerut conducătorilor să fie lăsat să joace mai mult.

Portarul Fabien Farnolle, 30 de ani, este istorie pentru Dinamo! Acesta a avut o discuţie ieri cu conducerea din Ştefan cel Mare, cerînd pe un ton ferm să primească o șansă.

Conform unor surse autorizate, șefii i-au transmis francezului că este abia a treia variantă pentru poartă şi că nu se poate pune problema să joace prea curînd. Enervat la culme de răspunsul primit, Farnolle a cerut să rupă contractul semnat pentru doi ani şi jumătate, considerînd că merită mai mult.

Dorinţa i-a fost imediat acceptată de şefi, iar contractul a fost întrerupt de comun acord, la doar 4 luni de cînd goalkeeperul ajunsese în Ştefan cel Mare adus de Daniel Stanciu.

Farnolle a fost folosit de Mihai Teja în turul semifinalelor Cupei Ligii, cu Pandurii, dar acela a fost primul şi singurul meci oficial al francezului în tricoul lui Dinamo. Farnolle a avut o evoluţie catastrofală, "cîinii" au pierdut, 2-1, iar goalkeeperul a fost notat de Gazetă cu 4.

Kix total la portari

Farnolle nu este primul portar cu care dinamoviştii s-au păcălit în ultima perioadă. "Cîinii" l-au adus vara trecută şi pe Zoltan Kovacs, 30 de ani, dar nu l-au folosit nici măcar într-un singur meci.

Luna trecută, conducătorii din Ştefan cel Mare au încercat să poarte discuţii pentru rezilierea contractului cu acesta, dar portarul maghiar nu a vrut să audă de aşa ceva, dorind să stea în Ştefan cel Mare pînă în vară, cînd îi expiră contractul. Kovacs cîştigă la Dinamo 3.000 de euro pe lună.

5.000 de europe lună era salariul lui Farnolle la Dinamo

300.000 de eurovalorează Farnolle, conform transfermarkt.de

Elhamed învoit

Închizătorul "cîinilor", Hatem Abd Elhamed, a plecat acum două zile, de urgenţă, în Israel pentru că soţia sa, Mnar, a născut un băieţel. Elhamed este aşteptat înapoi în ţară în cursul zilei de astăzi şi a comentat pentru gsp.ro evenimentul: "Sînt foarte fericit. Totul mi se pare frumos în viaţa mea. Sîntem bine cu toţii. După băieţel, îmi doresc şi o fetiţă. Acum mă gîndesc să dau gol cît mai repede pentru a-l dedica fiului meu. Îi voi pune numele Mohamed, aşa cum îl chema pe fratele meu care a murit cînd eu aveam 15 ani".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
viorel.cainaru
viorel.cainaru  •  27 Aprilie 2015, 18:29

Noi am vrut sa apere poarta de la intrarea stadionului dar a zis ca nu sta atat de multe ore

gannicus2014
gannicus2014  •  27 Aprilie 2015, 10:36

Farnolle , sa povestesti copiilor si nepotilor ca ai fost contemporan cu Eftimie Gelu ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează