FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fabulos! Cîte bilete au vîndut Florin Bratu și Florentin Petre pentru derbyul cu Rapid în două zile!

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 00:00

Degeaba au încercat șefii clubului să-i relaxeze pe dinamoviști, la paintball și cu actori de stand up comedy, jucătorii au rămas departe de victorii.

"Cîinii" au fost duși la paintball. Le-au fost aduși și actori de stand up comedy în cantonamentul de la Săftica pentru a-i binedispune.

Zilele trecute, la inițiativa conducerii clubului și cu acordul și chiar participarea lui Ionuț Negoiță la acțiunea de paintball, fotbaliștii au ieșit la joacă. "Îi va ajuta, o să-i relaxeze, se vor deconecta după rezultatele slabe și după apostrofările tribunei, va fi de bine" a fost motivarea ce a dus la acțiunile respective.

Într-adevăr, de distrat s-au distrat la paintball, s-au "împușcat", s-au mîzgălit, iar la ora de comedie s-au amuzat. Doar că dinamoviștii nu doar că nu și-au apropiat victoria la Iași (0-1), dar au bifat al patrulea meci la rînd în campionat în care n-au înscris.

"Brusc, atmosfera a devenit de comedie neagră în lot. Nu înțelegem cum de intrăm atît de motivați pe gazon, dar nu reușim nimic", s-au apărat elevii lui Stoican.

După ce-au fost la Iași cu autocarul, s-au întors în noaptea de după eșec, ajungînd la ora 5:30 dimineața la Săftica.

150.000 €a ajuns fondul de salarii lunar în Ștefan cel Mare, după transferurile făcute în iarnă, cu 60.000 mai mare față de turul campionatului

Au progresat. De la zero la două bilete!

Dinamoviștii nu se lasă. Florin Bratu a fost miercuri să vîndă bilete fanilor pentru derby-ul cu Rapid de mîine, dar nici un suporter n-a venit la casele de tichete. Ieri, a fost rîndul lui Florentin Petre, care și-a întrecut colegul: a vîndut două bilete.

Astăzi, urmează Ionel Dănciulescu, de la ora 15:00. "Îmi doresc din toată inima să vină multă lume la stadion, mulți "cîini roșii", trebuie să sprijine echipa, mai ales că sînt jucători de calitate, ne mîndrim cu ei. Acum, e mai greu, la anul ne vom bate la... ceea ce vom dori noi", a comentat Petre.

"E durere"

Ricardo Machado a plecat ieri la Istanbul pentru a fi operat după ruptura la ligamentul rotulian drept: "Sînt supărat pentru că începusem să joc titular, iar acum va trebui să suport o intervenție chirurgicală. E și durere. Nu voi mai juca în acest sezon, însă voi reveni mai puternic din perioada de pregătire. Sper ca echipa să învingă fără mine, voi urmări fiecare meci și le voi ține pumnii colegilor. Trecem printr-o perioadă grea, dar ne vom reveni". Lusitanul va absenta două luni, după care începe antrenamentele ușoare.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  10 Aprilie 2015, 23:59
Postat de alexpescaru pe 10 Aprilie 2015, 19:51

Bine că vin suporterii voștri la meciuri... Aseară au fost... maxim 3000 cu totul pe Arena Natională.Și ați mai și ***. Să vezi câți vin la meciul următor !

la meciu viitor nu va mai veni nimeni pentru simplu fapt ca taierea mieilor este maine, deci gata, intra toti la stomacul oamenilor :)))

zecs93
zecs93  •  10 Aprilie 2015, 23:57
Postat de andyandrei2015 pe 10 Aprilie 2015, 17:56

mai mult de 12 mii nu o sa fie cu tot cu rapidisiti,mare derby al frustratilor insolventi

oricum aia 12.000 (toti din stadion) fac cat 60.000 de mii de pufuletari fcsbisti !!!

zecs93
zecs93  •  10 Aprilie 2015, 23:57
Postat de craioveanu91 pe 10 Aprilie 2015, 11:47

astia sunt toti:))) echipa nimanui care de 6-7 ani aduce la meciurile de acasa 2-3 sute de insi dintre care jumate sunt familiile si prietenii jucatorilor veniti la meci cu invitatii . desfiintati-va ma odata pana ramelor ,aveti suporteri cat defuncta sportul studentesc:)))

tu vorbesti mah ***, pai la voi in galerie ( aia 100 de ***) de la PSD va mai sprijina, atat, restu nu exista pt ca craioveni tin cu universitatea nu cu jagardeaua ta de echipa, lasa ca intra DNA-ul si peste olguta cu smecheriile ei acolo sa vezi cum dispareti, ca furnicile dupa prima ploaie :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează