FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fabulos! Cum a ratat CFR ieșirea din insolvență din cauza unui meci

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2017 00:00

Ieri, CFR-ul ar fi trebuit să iasă din insolvență, însă din cauza unei contestații a fostului sponsor tehnic, decizia a fost amânată până pe 20 martie.

Oficialii ardelenilor erau foarte optimiști în legătură cu data de 10 martie. Ieri, Tribunalul Comercial Cluj trebuia să dea o decizie în legătură cu ieșirea din insolvență a clubului preluat de Marian Băgăcean, iar Iuliu Mureșan și compania erau convinși că această dată va marca trecerea în normalitate a clubului. Nu a fost așa din cauza fostului sponsor tehnic al formației din Gruia, Joma, conform stiridesport.ro.

Blocați de fostul sponsor

Concret, cei de la firma de echipament au solicitat la tribunal suma de 500.000 de euro din partea "feroviarilor" pe baza nerespectării clauzelor contractuale dintre club și firmă în perioada 2010-2016, cât timp colaborarea a avut loc.

Ceea ce a nemulțumit firma spaniolă a fost faptul că la meciul din Supercupa României dintre CFR Cluj și Astra, scor 0-1, primul din acest sezon al clujenilor, echipa a purtat echipament Masita, actualul furnizor vestimentar.

Conform Joma, contractul cu CFR nu expirase încă la acea dată, iar băieții lui Miriuță erau obligați să poarte tot Joma. Contractul a expirat la o zi distanță după disputarea acelui meci, iar reprezentații Joma cer o despăgubire de 500.000 de euro, conform sursei citate!

Reprezentanții clubului i-au cerut administratorului special să anuleze contestația, însă tot ce au putut obține a fost o decizie în pronunțare, iar următorul termen va avea loc pe 20 martie.

5.000.000 €au fost virate în conturile CFR-ului de către noul acționariat pentru stingerea datoriilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
zagna
zagna  •  11 Martie 2017, 14:48

Ce a pazit dottore Muresan ?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Martie 2017, 12:38

sper sa le iasa celor de la Joma. nu am nimic cu cfr din punct de vedere sportiv, dar magariile si ingineriile financiare ale cuplului puscariabil paszkany-muresan au sfidat legile si bunul simt! sunt atatia jucatori care au muncit de pomana acolo!

chris_bu67
chris_bu67  •  11 Martie 2017, 12:34
Postat de balauru48 pe 11 Martie 2017, 12:13

esti fabulos de prost! in viata mea n-am vazut un individ mai *** decat tine. esti o rusine pentru rasa umana!

și milne poate fi pus lângă el cam cu același prognostic,PROSTIE nemărginită!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close