FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Familia pe primul plan

Articol de - Publicat luni, 19 mai 2008 00:00

Dorit de Dinamo şi de Rapid, Mircea Bor­nes­cu (foto) spune că îl preocupă mai ales în această perioadă să petreacă cît mai mult timp alături de băieţelul său şi de soţie, decît unde va evolua în sezonul viitor. “În­cerc să mă îndepărtez cît mai mult de fot­bal, am nevoie să mă relaxez. Intenţionez să merg pe Litoral alături de familie, e cel mai important pentru mine în acest moment. De eventualele oferte se ocupă impresarul meu”, a spus portarul oltean de 28 de ani.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  20 Mai 2008, 17:10

eu cred ca ar trebui sa renunte la egoism cel ce a facut primul comentariu,Bornescu a venit la Craiova in B, a ajutat-o sa promoveze si a salvat-o de multe ori motiv pt care fanii Universitatii ar trebui sa-i multumeasca si sa il roage sa mai ramana.

 •  19 Mai 2008, 13:30

sa intelegem ca din cauza asta nu ai mai aparat nimic in retur? pacat, ca asta te-a costat convocarea la euro. Poate este de inteles, un copil e i mportant, doar ca a fost putin...bad timing. Poate ai sanse la 2010, asta daca nu cumva mai planuiesti un copil atunci... Vrei sa stai departe de fotbal, auzi la el, pai stai departe de cateva l;uni... ne spui si noua cand ai de gand sa te intorci la fotbal?

 •  19 Mai 2008, 13:27

hmmm...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează