FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii dinamovişti au preluat iniţiativa » Gecov: "Mi-au cerut insistent să devin "cîine roşu""

Gecov a prins
Gecov a prins "Minunea de la Liberec", din 2009, dar atunci, împotriva lui Dinamo, a ratat un penalty, iar roş-albii s-au calificat la 11 metri

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2015 00:00

Gecov a fost abordat de ultrașii din Ştefan cel Mare, care l-au rugat online să semneze cu echipa lor.

Suporterii dinamovişti îl vor neapărat pe Marcel Gecov. Nu contează că a jucat la o rivală în retur, Rapid, ei îl apreciază pe mijlocaşul ceh pentru ceea ce a făcut pe gazon, de aceea i-au cerut prin intermediul internetului să semneze urgent cu "cîinii".

"Am fost abordat de mulţi români care s-au recomandat ca fani ai lui Dinamo, m-au lăudat şi mi-au zis că sînt binevenit la echipă şi-ar fi fericiţi ca eu să semnez cu formația lor de suflet. Mă satisface interesul lor, încă nu știu ce o să fac, mai studiez varianta", a comentat mijlocaşul de 27 de ani pentru Gazeta Sporturilor.

Ar fi number 1

Problema o reprezintă salariul fotbalistului, care ar dori în jur de 10.000 de euro ca să revină în Liga 1. Apropiaţii săi au precizat că ar mai putea să-şi diminueze pretenţiile, însă tot ar dori 8.000 de euro pe lună.

Din Ştefan cel Mare tocmai au fost îndepărtați fotbaliştii cu venituri apropiate de ceea ce ar vrea Gecov. Bilinski, cu 7.000 de euro lunar, e ultimul care a fost scos în afara lotului.

Dacă Steaua pare să fi scăzut interesul pentru Marcel, acesta mai este pe lista Astrei, a Pandurilor şi a celor de la CFR, dar şi în atenţia conaţionalilor de la Sparta Praga.

"Fanii dinamovişti mi-au zis că sînt pe jumătate «cîine» deja, întrucît am marcat acel gol împotriva Stelei, în prima etapă din retur. Am observat că românii sînt foarte aprinşi cînd vorbesc de fotbal, trăiesc totul megaintens"
Marcel Gecov, mijlocaş

3 victoriia adus Gecov în primăvară pentru Rapid, prin golurile sale, cu Steaua, cu Gaz Metan şi cu Chiajna

37.500 €a cîştigat cehul pentru cele 5 luni petrecute în Giuleşti

Alte știri despre Dinamo:

"Mă adaptez repede"

Mijlocașul olandez Ricky van Haaren va sosi de luni în cantonamentul echipei de la Baveno: "De-abia aştept să-i văd pe coechipieri, să încep munca. Am stat puţin la Bucureşti, cît să vizitez stadionul, să văd statuia lui Cătălin Hîldan şi să mă familiarizez cu locurile unde voi juca şi voi sta în viitorii doi ani. Am planuri mari, cred că va fi o experienţă pozitivă pentru mine, nu voi avea probleme de adaptare".

Boubacar reziliază, Grigore la Iași

Mansaly Boubacar urmează să se despartă de Dinamo în acest week-end, impresarul său sosind la Bucureşti pentru a pune la punct detaliile divorţului. Senegalezul se va despărţi de "cîini" după 3 ani în Ştefan cel Mare, timp în care a cucerit Supercupa (2012). Un alt fotbalist la care s-a renunțat, Nicolae Grigore, are o ofertă concretă de la CSMS Iași.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
alinusdinamo
alinusdinamo  •  21 Iunie 2015, 17:56

bineinteles ca nu e nicio problema pt.negoita,doar de-aia iti da saorma aia ,sa-l lauzi fara nici un pic de rusine

alinusdinamo
alinusdinamo  •  21 Iunie 2015, 17:56

bineinteles ca nu e nicio problema pt.negoita,doar de-aia iti da saorma aia ,sa-l lauzi fara nici un pic de rusine

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  21 Iunie 2015, 03:36

E BATAIOS..E ROSCAT..SO? S AR POTRIVI LA ..CAINII ROSII :):)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează