FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, ANTENA 1, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Fanii lui Dinamo au intrat în febra derby-ului cu Steaua » Cîte bilete au cumpărat suporterii "cîinilor"

Articol de - Publicat marti, 04 august 2015 13:02

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt casele de bilete pentru a-şi cumpăra tichete la derby-ul cu Steaua.

Pînă acum, din cele 8.600 de bilete destinate lor, fanii lui Dinamo au achiziţionat peste 4.000 şi aceştia sînt siguri că pînă la ora meciului se vor vinde toate.

Astăzi, de la ora 17:00, Dinamo continuă campania prin care jucătorii echipei vînd biletele. Robert Moldoveanu, cel mai tînăr component al formaţiei, se va afla la casele de bilete pentru a vorbi cu fanii.

În plus, sînt şanse ca şi Marius Niculae, care deşi nu mai face parte din echipă a rămas alături de formaţie, să fie azi la stadion pentru a vinde bilete.

Cei care îşi vor cumpăra tichete pot să achiziţioneze şi un dvd cu toate coregrafiile suporterilor de la Dinamo, intitulat "De la alb-negru la 3D".

"Vrem să fie un spectacol, atît în teren, cît şi în teren. Din păcate, am rămas cam singura peluză din România care face ceva pentru echipă", au spus fanii din PCH.

Fan cluburile Dinamo din întreaga ţară vor aduce reprezentanţi la meciul de duminică.

Steaua şi Dinamo se vor înfrunta duminică, 9 august, în derby-ul Ligii 1. Meciul va începe la ora 21:00 şi va fi în direct pe Antena 1, DolceSport, DigiSport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 August 2015, 00:43

nu e nici o aroganta,e o mare prostie,fiindca prin asta demonstreaza chiar ei ,ca recunosc ca fcsb fiind steaua si ei vin pt steaua in numar mare,ca la alte meciuri ale lui dinamo ,nu sunt mai mult de 5000 toti !noi nu venim din motivul siglei,la nici un meci,dar ce sa le faci la parliti ei se lupta singuri !

juliusmad
juliusmad  •  04 August 2015, 19:10

@zecs, aport !

zidane92
zidane92  •  04 August 2015, 18:12
Postat de disclosure pe 04 August 2015, 17:43

Gogule , cu fiecare comentariu demonstrezi ca n-ai nicio treaba. Amarule , aia e echipa suporterilor , nu adevarata Timisoara. Echipa aia e din 2002 si exista cand amaratii aia sustineau echipa lui Iancu si dupa ce-a disparut aia s-au dus acolo. Deci scuteste-ma cu adevarata ta poli ca nu mai exista nicio adevarata.

Ai dreptate, Timisoara "adevarata" a fost distrusa de zambon in anii 90,acuma palmaresul e la echipa din prima liga dupa ce -a ajuns pe traiectoria zambon-dobos-iancu-nicolae robu prin manevre mai mult sau mai putin dubioase si cu putinta doar in romania Iar ASU e clona a 2a ,desi e adoptata de suporteri,multi nu stiu dar in momentul asta in acte ASU e ACS 2 POLI Timisoara ca altfel nu se puteau inscrie in L3 ca nu e club profesionist!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează