FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

“Fără critici!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 mai 2008 00:00

Ionel Ganea vrea ca în noul sezon Marian Iancu să nu mai arate cu degetul spre jucători şi să plătească la timp salariile.

– Ionele, Poli a făcut deja 5 trans­feruri: Rada, Chidi, Da Cos­ta, Taborda şi Sretenovici. Ce părere ai?
– Din punctul meu de vedere, sînt bine veniţi, oricum aveam nevoie de întăriri. Rămîne acum să vedem cît de buni sînt şi dacă se ridică la pretenţiile conducerii.

– În ce compartiment crezi că avea Poli mai mare nevoie de jucători?
– Nu ştiu exact, pentru că ju­că­tori buni avem şi acum. Eu îl aş­tept pe Alexa să revină cît mai re­pe­de, fiindcă e un fotbalist pro­vi­denţial pentru noi la mijlocul te­re­nului şi s-a văzut cît de mult i-am sim­ţit lipsa în returul cam­pio­na­tu­lui. Dacă vine şi Contra, aşa cum a promis, atunci zic că sîntem pe drumul cel bun.

– Ce trebuie schimbat la Poli în sezonul viitor pentru un loc mai bun în clasament?
– Eu cred că ar trebui să fie o singură schimbare majoră, iar cheia este la domnul Iancu, aşa cum am mai spus-o. Chiar el a declarat că doreşte ca în anul următor să ne critice cît mai puţin.

– Te referi şi la bani, cînd spui că patronul are soluţia?
– Şi banii sînt o problemă. Contractele şi primele trebuie să fie plătite la timp, pentru că jucătorii nu au voie să se gîndească la alt­ceva decît la fotbal. Aşa ar fi mai mul­tă linişte, iar echipa nu ar mai avea scuze dacă nu ar exista rezultate. Personal, am o vîrstă, o experienţă şi nu mai sînt cu gîndul la bani. Nu vreau să fiu înţeles greşit. Dar atenţia altora poate fi distrasă de o si­tua­ţie financiară neplăcută. Ori­cum, cei care se gîndesc doar la bani nu vor ajunge departe. Per­forman­ţa cere sacri­fi­cii, iar noi trebuie să le facem în acest an.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
 •  30 Mai 2008, 11:59

sunteti niste tampiti, dece il criticati voi pe Ganea? a spus clar ca pe el nu il intereseaza banii, mai si incurajatii ma gunoaielor ca deja nu va mai pot suporta, mi scarba de voi cand merg la stadion si tot nemultumiti va vad gunoaielor, si apropo inca ceva, Datorita lui Iancu existati pe harta fotbalului romanesc gunoaielor , odata nu v-am auzit sa ii scandati numele lui sa il castigat de partea voastra ciobanilor

 •  30 Mai 2008, 10:43

ce bani iti trebuie ba nesimtitule cand meseria ta ii atacant iar tu ai dat 3 goluri in peste 15 meciuri .retragete.

 •  30 Mai 2008, 08:41

de ce tot il F...pe ganea el stie bine ce zice cu bani si cu iancu.iancu nu le a dat salarile la timp de prime nu mai zic.stiu asta dintr o surasa sigura.voi nu vedeti ca doar el zice de salari si de prime pt ca iancu poate sa i sufle unKG de pene in C r.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează