FOTBAL  »  Superliga  »  EXIGENT

Fără milă

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 martie 2008 00:00

Uhrin jr. şi-a avertizat jucătorii că nu acceptă o nouă umilinţă, îndemnîndu-i să spulbere Mioveniul

Dusan Uhrin şi jucătorii bănăţeni vor să demonstreze contra Daciei Mioveni că episodul de etapa trecută a fost doar o sincopă. Cehul e la curent cu celebra "autobază" a lui "Sorinaccio", dar susţine că deţine şi antidotul pentru a penetra apărarea supraagolmerată a argeşenilor.

Uhrin jr. şi-a avertizat jucătorii că nu acceptă o nouă umilinţă, îndemnîndu-i să spulbere Mioveniul

Dusan Uhrin şi jucătorii bănăţeni vor să demonstreze contra Daciei Mioveni că episodul de etapa trecută a fost doar o sincopă. Cehul e la curent cu celebra "autobază" a lui "Sorinaccio", dar susţine că deţine şi antidotul pentru a penetra apărarea supraagolmerată a argeşenilor.

"Am văzut ultimele două meciuri ale Mioveniului şi au fost total diferite. Acasă au jucat foarte activ, dar în meciul din deplasare, jocul lor a semănat, într-adevăr, cu o autobază. Eu îmi doresc însă ca Mioveniul să joace după cum vom juca noi. Ne-am propus să jucăm ofensiv şi să le punem cît mai multe probleme în apărare", şi-a dezvăluit cehul planurile.

Uhrin şi-a făcut "mea culpa" în numele său şi al jucătorilor pentru eşecul din meciul cu "răzeşii" lui Dorinel Munteanu. "Băieţii şi-au asumat înfrîngerea din meciul cu Vaslui şi acum am realizat toţi că nu mai avem voie să facem asemenea greşeli. Le-am explicat şi lor că nu avem voie să trăim amintiri, din meciurile bune din trecut. Trebuie să trăim doar în prezent. Au înţeles că nu mai pot aborda meciurile în maniera în care au făcut-o miercuri", a explicat antrenorul bănăţenilor.

5 victorii, din 12 partide, a reuşit Sorin Cîrţu pe banca lui Poli, în sezonul 2006-2007

1 singur meci direct între Dacia şi Poli s-a mai disputat anterior, în Liga 1, scor 2-2, în turul acestui sezon

Montaţi să învingă
Jucătorii alb-violeţi i-au ţinut isonul antrenorului. "Încă mă gîndesc la înfrîngerea de miercuri, dar trebuie să uităm tot şi să nu greşim duminică. Sîntem obligaţi să învingem Mioveniul. Sub nici o formă nu ne-am pierdut încrederea", a declarat Balasz Borbely, completat de Arman Karamian: "Mai avem zece meciuri. Trebuie să uităm tot ce a fost rău şi să ne concentrăm pentru a lua punctele rămase în joc. În vestiar totul este în regulă acum şi sîntem concentraţi doar la partida cu Mioveni". (Adrian Bucur)

Probleme de lot
Antrenorul timişorenilor va avea mari probleme în stabilirea primului unsprezece în partida de mîine. Abiodun şi Brezinsky vor fi suspendaţi, iar Gigel Bucur, Cânu şi Rusici sînt incerţi. De asemenea, Uhrin nu se va putea baza, în continuare, pe mai vechii indisponibili, Dan Alexa şi Dare Vrsici, accidentaţi. "Mă voi decide cu o seară înainte de meci pe cine voi trimite în teren", a anunţat cehul. (Adrian Bucur)

"Spălăm ruşinea"

Fundaşul Srdjan Luchin a dezvăluit că unitatea echipei e acum hotărîtoare în încercarea jucătorilor de a uita partida de la Vaslui. "Acum ne încurajăm mereu între noi pentru că după meciul cu Vaslui nu ne-a mai rămas altceva de făcut. Sîntem conştienţi că toate echipele se mobilizează în plus împotriva noastră, de aceea nu avem voie să mai greşim. Să sperăm că vom spăla ruşinea etapei trecute, în partida cu Dacia Mioveni", a punctat Luchin.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
 •  22 Martie 2008, 15:25

oare nu ar fi bine sa incercam sa mergem la meci?! sper sa nu fin doar 5000...

 •  22 Martie 2008, 12:21

CAM AR TREBUI SA SE TINA IN FRUNTEA CLASAMENTULUI NU CUM AJUNGEM SUS CUM O DAM IN BARA CU TOTI CIUDATII DIN CAMPIONAT BAFTA POLI !! FORZA !!!

 •  22 Martie 2008, 10:16

HAI PLOI ST TM BATE TI SA LE IASA FOTBALUL DIN CAP 4-0 SCURT IN PRIMA REPRIZA FACE TI GOLORILE ETAPEI SI ALE CAMPIONATULUI SI MAI PRESUS DE ORICE FACE TI SPECTACOL CA DE ASTA VENIM LA MECI.BAFAT BAIETI

Vezi toate comentariile (4)
Comentează