FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA

Fără Ovidiu Petre! Forţează Rădoi?

Articol de - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Mijlocaşul a suferit o întindere musculară şi nu va juca azi, în timp ce Mirel a făcut deplasarea la Galaţi şi are şanse mari de a evolua.

Steaua a primit ieri o grea lovitură. Ovidiu Petre nu a făcut deplasarea la Galaţi, el acuzînd o accidentare la muşchii adductori pe care a suferit-o la antrenamentul de joi seară. Ieri dimineaţă, pentru că simţea înţepături în zona inghinală, a fost trimis de doctorul Radu Paligora să efectueze o rezonanţă magnetică.

RMN-ul nu a scos la iveală nici o leziune musculară, însă cum durerile n-au dispărut, Petre nu a ieşit pe terenul de antrenament la şedinţa de pregătire de ieri. Lăcătuş a decis să-l lase acasă, nedorind să rişte o accidentare mai gravă în cazul în care l-ar fi utilizat.

Mirel, normal

“Fiara” a primit însă şi o veste bună. L-a văzut din nou la an­trenament pe Rădoi, care n-a mai acuzat dureri la muşchii inghinali şi s-a pregătit cot la cot cu colegii săi, la fel cum făcuse şi joi. “Dacă vom considera că nu va risca absolut nimic, atunci el va intra ca titular”, a declarat ieri unul dintre oficialii Stelei. Cel mai probabil, Mirel va juca în linia mediană, acolo unde va face pereche fie cu Pleşan, fie cu Lovin.

“Recuperatorul” Ligii I

Cifrele îl indică pe Ovidiu Petre drept jucătorul din Liga I care recuperează cele mai multe baloane în timpul unui meci. Mijlocaşul Stelei are o medie de 12 mingi cîştigate, performanţă cu care se clasează înaintea altor închizători ca Dani (CFR), Ropotan (foto, Dinamo), Mărgăritescu (Dinamo), Costin Lazăr (Rapid) sau Ricardo (Urziceni).

“Dacă Mirel s-a antrenat normal două zile consecutiv, înseamnă că e OK din punct de vedere medical. Rămîne să vedem la cît din capacitate se va afla la ora meciului”
Adrian Ilie, manager Steaua

8 meciuri a jucat Ov. Petre în 2008, toate ca titular, reuşind să marcheze două goluri.

2 meciuri a ratat Ov. Petre din cauza accidentărilor: Steaua - Cea­hlăul 2-1, Buzău - Steaua 1-1.

Hagi: “Steaua, ai grijă!”

Fostul antrenor al roş-albaş­tri­lor, Gică Hagi, a prefaţat întîl­nirea de azi, de la malul Dună­rii. “Steliştii trebuie să ştie că un meci cu tribune pline, aşa cum va fi cel de la Galaţi, se cîş­tigă foarte greu. Trebuie să mai ştie că, indiferent de rezultat, campionatul nu e terminat. Şi mai sper ca totul să se joace doar pe teren”, a declarat Hagi.

Szekely răspunde

Mijlocaşul Oţelului, Janos Sze­kely, a comentat declaraţia lui Gigi Becali, care spusese că şi-l doreşte la Steaua: “Dom­nul Becali să nu uite că înaintea dînsului şi Marian Iancu a spus că mă vrea la Timişioara, iar Poli a plecat învinsă de la Galaţi. Poate se repetă istoria la meciul cu Steaua. Eu şi colegii mei sîn­tem foarte motivaţi pentru că ne dorim să prindem Cupa Inter­toto. Pe mine nu mă interesează cine va lua titlul, iar dacă cei de la CFR ne vor premia, banii vor merge în vistieria clubului, nu la jucători”.

Ilie acuză Oţelul

Managerul sportiv al Stelei a comentat ieri declaraţia lui Marius Stan, care a spus că s-ar bucura să o vadă pe CFR campi­oa­nă. “Oţelul a pierdut de două ori în acest campionat în faţa CFR-ului, iar dacă Marius Stan spune că şi-ar dori să ia CFR titlul, mă gîndesc că poate ei nu s-au omorît cu firea în cele două meciuri. Dacă făceau altfel, nu mai putea să o vadă Stan pe CFR campioană”, a declarat Ilie pentru Fanatik.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
 •  19 Aprilie 2008, 11:33

I-as recomanda domnului motan Felix sa-i copteze in echipa de capanie electorala si pe Pinochio si dl Badea!! Pana si domnii de la PSD si-au dat seama de puterea de penetrare a Antenelor (1,2,3...17 un interval nedefinit) pentru cuau facut o Alianta cu minusculul partid PC ( Pe Ce mama dracului sa-i alegem?) Aceasta Alianta+TVR1 a domnului Sasu este suficient! Dar cand vor veni la santaj si masonii maghiari de la chefere, va fi oare de ajuns?

 •  19 Aprilie 2008, 11:25

Domnule Pinochio castigati ceva bani din campania asta, finuta, anti Steaua sau o faceti gratis? Nu de alta dar daca stim suma, poate supra licitam pentru ca sunteti un "rau necesar" in activitatea de manipulare a maselor! Mercenar, nemercenar, dar bun, mul mai bun decat Chiotea sau Cernat! Primul foloseste ca arma sinceritatea, al doile aroganta si prostia!!

 •  19 Aprilie 2008, 11:20

Asta este "momeala" pentru Pinochio (zis domnul Udrea, nume de cod)! Il odihnim pentru meciul cu Policlinica Timisoara!! Oricum bani de la chefre pentru Galati nu vor ajunge la jucatori!! Banii sunt pentru Stan si Grigoras, iar jucatorii vor ramane cu "onoarea!!! Si vor fi etichetati de colegii de Alianta, r(r)apidistii, barbati!! Eeee? Diversiune este numele tau, Pinochio?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează