FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi nu-i lasă să petreacă! Farul a anunțat programul pentru startul noului an: „Fără sport lumea fierbe!”

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 11:44 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 12:00

După ce Farul a remizat 0-0 pe teren propriu, cu Rapid, în ultimul meci oficial al acestui an, oficialii campioanei i-au anunțat pe jucătorii că trebuie să se prezinte la reunirea echipei pe 4 ianuarie

Doar două săptămâni vor avea la dispoziție jucătorii lui Gheorghe Hagi pentru distracție, dar și pentru relaxare înainte de startul pregătirilor în noul an, 2024.

Oficialii de la Malul Mării i-au anunțat pe fotbaliști că vacanța de iarnă ține până pe 4 ianuarie, atunci când va avea loc reunirea și vizita medicală a echipei.

Apoi perioada de pregătire va fi efectuată la baza sportivă a Academiei Hagi, „unde fariștii beneficiază de cele mai bune condiții”, așa cum au anunțat cei de la Constanța. Asta înseamnă că Hagi și Comp. nu vor pleca în niciun stagiu de pregătire peste hotare.

Farul va întâlni, în prima parte a lunii ianuarie, într-un meci amical, pe teren propriu, formația Cernomore Varna, liderul la zi din Bulgaria, doar că momentan nu a fost anunțată data la care se va juca acest meci.

Primul meci oficial din 2024 va avea loc la 21 ianuarie, în deplasare cu Universitatea Craiova.

Pauza trebuie să fie de cel puțin două săptămâni. Așa a zis profesorul nostru și unul dintre mentorii pe care i-am avut, Lucescu. Trebuie să faci pauză ca să te odihnești mental, fizic, corpul să se reîncarce
Gheorghe Hagi, antrenorul Farul

Gheorghe Hagi: „Am creat istorie la Constanța!”

Antrenorul principal și managerul Farului, Gheorghe Hagi, e mulțumit de 2023, an care i-a adus echipei sale cel de-al doilea titlu din istorie. Și totul după un meci thriller cu FCSB.

„Am adus la Constanța titlul, performanță care va rămâne în istorie. Toată suflarea faristă e fericită pentru ce s-a întâmplat în acest an, cred că vom avea sărbători fericite. S-a așteptat 100 de ani ca echipa Constanței să devină campioană. Farul a făcut un an bun. I-am felicitat pe toţi, chiar dacă am avut şi momente mai puţin inspirate”, a fost mesajul „Regelui”.

Înapoi în Superligă? Denis Alibec, declarație de dragoste la revenirea în țară: „Îmi lipsește acest club”
TRANSFER
Înapoi în Superligă? Denis Alibec, declarație de dragoste la revenirea în țară: „Îmi lipsește acest club”

Apoi a continuat să spună ce urmează pentru el în perioadă de pauză. 

„Am nevoie de vacanță, să fiu mai bun la anul. Să am puterea și eu și băieții să facem treabă că ne așteaptă nouă meciuri foarte grele. Analiză, tragem concluzii și sper să o facem bine. Nu uitați, că e anul incredibil al Farului. Am creat istorie la Constanța! Trebuie să fie mândră Dobrogea de acest lucru. Subsemnatul își dorește să fim mai bun, nu să dormim să credem că se va întâmpla. E greu cu ăia marii că au putere!”, a mai spus Hagi.

Fotbalul se joacă toată ziua bună ziua. Lumea are nevoie de sport, doar că în România nu e prioritar. Nici sportul, nici fotbalul. Afară e fundamental, fără sport lumea fierbe! Lumea fierbe fără sport și lumea bagă bani. La noi de ce nu se bagă să avem calitate?!
Gheorghe Hagi, antrenorul Farul

Gică Hagi anunță o măsură radicală la Farul: „Nu vreau să mai fiu acționar majoritar”

Citește și:

Anunț-șoc făcut de Gigi Becali » L-a sunat pe Hagi pentru a-i propune un transfer: „Am vorbit și cu impresarul”
FCSB
Anunț-șoc făcut de Gigi Becali » L-a sunat pe Hagi pentru a-i propune un transfer: „Am vorbit și cu impresarul”
Lovitură pentru Hagi: Guvernul a blocat banii pentru noul stadion din Constanța! Ce spune primarul
STADION CONSTANȚA
Lovitură pentru Hagi: Guvernul a blocat banii pentru noul stadion din Constanța! Ce spune primarul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează