FOTBAL  »  Superliga  »  ABANDONAT

Farul a renunţat la Roberto Iancu

Articol de - Publicat vineri, 04 iulie 2008 00:00

Deşi a fost prezentat oficial în urmă cu trei săptămîni ca jucător al Farului, Roberto Iancu nu a făcut deplasarea cu lotul în cantonamentul din Germania.

 

Oficialii constănţeni au decis să renunţe la fostul mijlocaş al Progresului, după ce au reuşit transferul lui Cristi Irimia.

"Am cîntărit bine situaţia şi am ajuns la concluzia că putem renunţa la serviciile lui Iancu." a declarat Ion Marin. La prezentarea oficială a jucătorului, tehnicianul Farului era de altă părere: "Roberto Iancu a semnat astăzi (2 iunie) cu noi un contract pe trei sezoane şi cred că ne va fi de mare ajutor."

De cealaltă parte jucătorul este dezămăgit că nu s-a finalizat transferul lui la Constanţa: "Vroiam să joc la Farul, dar cei de aici nu au dat dovadă de seriozitate şi nu au achitat suma de transfer. Eu am mai avut probleme financiare şi la Progresul, de aceea de data această am fost foarte atent. Acum, aştept oferte din partea echipelor din prima ligă", a declarat Roberto Iancu.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
 •  04 Iulie 2008, 19:49

informatie copiata din presa locala.Rusine coman,rusine gsp

Vezi toate comentariile (1)
Comentează