FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC BOTOȘANI 1-1

Ședință crucială în vestiarul Botoșaniului: „A intrat domnul Iftime și ne-a anunțat cine va fi antrenorul”

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani
Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 20:34 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 22:11

Romario Benzar (31 de ani) și Victor Dican (23) au oferit ultimele informații din vestiarul lui FC Botoșani, echipă care a obținut un punct important astăzi, 1-1 pe terenul campioanei Farul.

FC Botoșani a schimbat antrenorul, Andrei Patache a fost instalat în locul lui Dan Alexa, iar moldovenii au oprit seria de 6 înfrângeri la rând. Ultima clasată a încurcat-o pe campioana Farul, scor 1-1, cu gol înscris de Victor Dican în minutul 89.

La final, marcatorul unicului gol al moldovenilor și fundașul dreapta Romario Benzar și-au făcut apariția la flash-interviu. Ambii au vorbit despre o ședință care a avut loc în vestiar zilele trecute, una de bun augur, despre care Dican spune că „ne-a unit”.

„Iresponsabilitate!” » Discurs dur al lui Hagi, după remiza cu Botoșani: „Au fost ZERO!”
FARUL - BOTOȘANI 1-1
„Iresponsabilitate!” » Discurs dur al lui Hagi, după remiza cu Botoșani: „Au fost ZERO!”

Victor Dican dezvăluie după Farul - FC Botoșani: „Ne-am spus față în față ce aveam de spus”

„Sunt bucuros pentru rezultatul de azi. E un punct important pentru noi, mai ales pentru moral. Am suferit foarte mult în acest campionat și acest punct ne prinde foarte bine, ne dă încredere. Sperăm că putem salva echipa.

Nu consider că a fost vina antrenorului pentru ce s-a întâmplat până acum. A fost doar vina noastră că nu am reușit să obținem puncte. Am realizat și noi că trebuie să ne trezim. Cât să mai suferim?

Am avut niște ședințe. Momentele astea te unesc. Ne-am spus toți față în față ce aveam de spus și simt că suntem pe un drum bun.

Clar e dureros ce se întâmplă, nu ne așteptam la asta la începutul campionatului, dar asta este realitatea. Trebuie să o acceptăm și să ne gândim că putem să ieșim de aici”, a afirmat „închizătorul” moldovenilor.

Romario Benzar: „Am avut o ședință cu domnul Iftime. Ne-a spus că Patache este antrenorul”

Romario Benzar, fost jucător la Farul, l-a completat pe Dican:

„Am avut o relație bună cu domnul Alexa, îl apreciez, e un antrenor foarte bun și îi urez multă baftă în continuare. Cu siguranță va avea rezultate. Cred că nici nu a avut șansă în multe momente, cu UTA, Rapid și U Cluj am ratat la 0-0.

Mergem înainte cu Patache, avem încredere în el. Am avut o ședință cu domnul Iftime în care ne-a spus că Patache este antrenorul de acum înainte. Avem încredere, sperăm să scoatem echipa de acolo.

Nici nu mă gândesc la retrogradare, mă gândesc doar să ne pregătim bine, să muncim în fiecare zi și să dăm totul pe teren pentru a ieși de acolo”.

Andrei Patache, care până acum era antrenor secund la Botoșani, s-a retras din cariera de fotbalist în vara acestui an, după ce a jucat peste 250 de meciuri în tricoul echipei moldovene.

Citește și:

Vocile Gazetei » FCSB - Rapid, comentat live pe GSP.ro de Dan Udrea, Ovidiu Ioanițoaia și Remus Răureanu

Protest împotriva lui Gigi Becali pe treptele Arenei Naționale: „Ne-a ajuns cuțitul la os!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  06 Noiembrie 2023, 07:58

În Liga 2 cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează